Resume from December 10, 2019 PRO

Анастасія

Начальник відділу, заступник керівника, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
32 years
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Заступник міського голови

from 12.2019 to now (4 years 5 months)
Вовчанська міська рада Харківської області, Вовчанськ (Державні організації)

Провідний спеціаліст

from 10.2014 to 11.2019 (5 years 1 month)
Вовчанська міська рада Харківської області, Вовчанськ (Державні організації)

додержання Конституції України і законів України, інших нормативно-правових актів, актів місцевого самоврядування; забезпечення відповідно до їх повноважень ефективної діяльності органів місцевого самоврядування; збереження державної таємниці, інформації про громадян, що стала відома у зв’язку з виконанням службових обов’язків, а також іншої інформації, яка згідно із законом не підлягає розголошенню; шанобливе ставлення до громадян та їх звернень до органів місцевого самоврядування; підготовка та надання щоденної, щомісячної звітності; підготовка рішень виконавчого комітету та сесії; участь в організації підготовки засідань виконавчого комітету; забезпечення зберігання офіційних документів; вирішення за дорученням заступника міського голови питань, пов’язаних з діяльністю ради та її органів; виконання доручень міського голови.

Вчитель математики

from 09.2009 to 09.2014 (5 years)
Гатищенський навчально-виховний комплекс Вовчанської районної державної адміністрації, Вовчанськ (Освіта, наука)

складання річного календарного плану роботи, навчання і виховання учнів з урахуванням специфіки навчального предмета і віку школярів, стимулювання соціалізації учнів, формування в них загальної культури, проведення уроків й інших навчальних занять в закріплених класах згідно з розподілом навчального навантаження, забезпечення під час занять належний порядок і дисципліну; як класний керівник - організація роботи по формуванню колективу класу, планування виховної роботи в класі; участь у роботі педагогічної ради школи і у діяльності методичних об’єднань та інших формах методичної роботи.

Education

ХНПУ им. Г.С.Сковороды

Математика, Харьков
Higher, from 2009 to 2014 (4 years 9 months)

освітній рівень: магістр

Knowledge and skills

MS Office Користувач ПК Робота з оргтехнікою Робота з факсом Робота зі сканером Робота з ксероксом

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average
  • Spanish — beginner

Additional information

- Бажання працювати та навчатися; маю організаторські здібності, легко знаходжу контакт з людьми; маю таки риси, як: відповідальність, уважність, комунікабельність, толерантність, стресостійкість, акуратність;
- Знання Конституції України; актів законодавства, що стосуються державної служби. Уміння орієнтуватися в соціально-політичному просторі, вибирати, аналізувати та узагальнювати інформацію.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: