Resume from August 17, 2021 PRO

Ольга

Юрист-господарник

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
41 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

In-house Юрист + операційна діяльність групи компаній

from 09.2018 to 04.2021 (2 years 7 months)
Група компаній, Киев (Роздрібна торгівля)

Побудова системи передачі в "оренду" персоналу - АУТСТАФФІНГ
ОРЕНДА приміщення після будівельників, документальний супровід всіх етапів ремонтних та оздоблювальних робіт, відкриття нового модного простору.
Проведення тренiнгiв з питань захисту прав споживачів.
Супровiд e-commerce та роздрібної торгівлі в магазинах.
Управлiння нерухомiстю (орендарі та орендодавці)
Робота з міграційною службою
Переговори з великими торговельними центрами, укладення нових і змiна діючих договорiв оренди на кращих умовах співпраці.

Начальник юридичного відділу

from 06.2016 to 10.2018 (2 years 4 months)
ТОВ "ЕНЕРДЖІ ГАЗ", Київ, Вишневе (Мережа повного циклу купiвлi-продажу нафтопродуктiв)

Комплексне обслуговування біля 15 юридичних осіб та реєстрація, в ході діяльності, ще близько 7 юридичних осіб. Організація взаємодії усіх товариств, як єдиного організму-бізнесу. В підпорядкуванні дві штатних одиниці, присутність по факту в офісі-одна помічниця.
- Реєстрація права власності об’єктів нерухомості (внесення в реєстри більш повної інформації про обєкти нерухомості, замовлення нових технічних паспортів, з відображенням усіх існуючих споруд, які раніше не підлягали реєстрації в БТІ), земельних ділянок, перевірка права власності.
- Укладання договорів : купівлі-продажу нерухомості, землі, вантажних та легкових автомобілів, надання послуг, купівлі- продажу скрапленого газу, договорів оренди майна та обладнання, фінансової допомоги та ін.
- Співпраця з патентними повіреними, щодо реєстрації торгових марок.
- Робота з державними реєстрами, замовлення нормативної грошової оцінки земель, інформаційних довідок, перевірка контрагентів по базам.

Приватна практика

from 10.2012 to 07.2016 (3 years 9 months)
Приватний юрист, Киев (Обслуговування декількох юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та фізичних осіб, як приватний юрист.)

Господарські справи, цивільні, трудові, сімейні та безліч правових консультацій всіх сфер життя. Реєстрація юридичних осіб( внесення змін), скасування реєстрації ФОП, супроводження укладання договорів купівлі-продажу нерухомості, як на вторинному ринку так і в новобудовах. Розробка договорів.

Юрист групи компаній

from 08.2007 to 05.2012 (4 years 9 months)
Медико-фармацевтична компанія «Рідан», Киев (Фармацевтика)

Обслуговування 7 фірм, які входять до складу Асоціації (Організаційно-правові форми –ТОВ, ВАТ, Громадська організація)
•По напрямках діяльності: Договори купівлі-продажу (майнового комплексу, групи приміщень, реєстрація договорів в БТІ; Договори оренди нерухомості (між фіз. та юр. особами); ведення справ у Господарських судах усіх рівнів; відкриття аптек; співпраця з держлікінспекцією; оскарження анулювання ліцензій; отримання ліцензії на постачання електроенергії, вступ до Ринку електроенергії, співпраця з НКРЕ; розробка договорів приватно-партнерських відносин в вугільній галузі, співпраця з Міністерством вугільної промисловості; оскарження податкових рішень-повідомлень в адміністративному порядку; налагодження відносин з державними органами.

Юрисконсульт

from 10.2005 to 05.2007 (1 year 7 months)
Козирна карта, Киев (Заклади громадського харчування)

Реєстрація юридичних та фізичних осіб ( в тому числі нерезидентів), реєстрація будь - яких змін (зміна керівника, зміна видів діяльності, збільшення статутного капіталу), розроблення установчих документів, відкриття та закриття поточних рахунків, договірна робота (договори оренди та купівлі-продажу нерухомості, договори підряду, рекламні та франчайзингові договори) робота з податковими органами, трудове законодавство.

Помічник адвоката,помічник Арбітражного керуючого

from 01.2004 to 10.2005 (1 year 9 months)
Юридична фірма «СВАН», Киев (адвокатські та юридичні послуги)

Складання листів, запитів, скарг та позовів. Ведення справ в Господарських судах та судах загальної юрисдикції в усіх інстанціях. Робота з контролюючими органами, податкове законодавство, виконавче провадження.
Ведення справ про банкрутство, ліквідація підприємств, проведення зборів кредиторів, складання протоколів, оцінка майна, кредиторська та дебіторська заборгованість, продаж майна на аукціоні

Юрисконсульт

from 08.2002 to 07.2003 (11 months)
Закрите акціонерне товариство «Бердичівмеблі», Бердичев (Виготовлення мяких та корпусних меблів, деревообродка.)

Договірна робота, ділова кореспонденція, проведення загальних зборів акціонерів, договори купівлі-продажу акцій товариства. Робота з контролюючими органами, представництво в судах, виконавче провадження.

Education

КНУКіМ

Юридичний факультет, правознавство, спеціаліст. IV рівень акредитації, Киев
Higher, from 1996 to 2001 (4 years 10 months)

КНУКіМ
Юридичний факультет, правознавство, спеціаліст. IV рівень акредитації

Additional education and certificates

Українська школа законотворчості Інституту законодавства Верховної Ради України, Навчальний курс «Законотворча діяльність»

2008 рік, 3 місяці.

Knowledge and skills

Користувач ПК Знання офісних програм

Language proficiencies

  • German — beginner
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

ПК на рівні користувача,
практика роботи з ЛІГА-закон,
особисте авто, стаж за кермом 12 років.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: