Resume from April 19, 2024 PRO

Яна

Адміністратор, оператор, офіс-менеджер, 18 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
33 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Торговий представник

from 10.2022 to 02.2023 (4 months)
Delta Medical, Львів (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Працювала з клієнтською базою, відвідувала ТТ, проводила презентації, домовлялись щодо замовлення та реалізації товару. Робота була по місту та області .

Завідувач аптеки

from 02.2012 to 10.2023 (11 years 8 months)
Мережа аптек D.S., Львов (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Загальний стаж роботи - 12 років. Працювала спочатку фармацевтом -першостільником, згодом стала завідувачем аптеки. За роки своєї праці відвідала багато тренінгів, семінарів і спеціальних навчань для професійного розвитку , а також пройшла курси організаторів ( підвищення кваліфікації).
Завідувачем стала на новій аптеці, змогла згуртувати колектив, налаштувати на активну і плідну працю. Досягли успіху, здійснили приросту продаж , залучили багато постійних клієнтів.
Деякий час ( 5 місяців) працювала торговим представником на фарм.компанії. Показала хороші результати, налагодила комунікації по роботі, збільшила продажі. Залишила роботу за власним бажанням по сімейним обставинам і повернулась працювати в аптеку.( Звільнилась за власним бажанням у жовтні 2023). З цього часу працювала неофіційно.( Торговим представником та менеджером з продажу). Шукаю стабільну, відповідальну роботу, бажано офісну. Готова поєднувати роботу в офісі з виходом по місту згідно завдань керівника.

Фармацевт

from 12.2010 to 10.2011 (10 months)
Фармастор, Львов (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Education

ЛНМУ ім. Данила Галицького

Фармація, Львов
Higher, from 2007 to 2012 (4 years 8 months)

Knowledge and skills

Користувач ПК Знання офісних програм Швидкий набір тексту Організованість Проведення касових операцій Комунікабельність Контроль термінів придатності Контроль залишків Оформлення вітрини Користувач 1С Робота з касовим апаратом Водійські права кат. B Керування транспортними засобами

Language proficiencies

English — average

Additional information

Користуюсь основними офісними програмами, роботою в інтернеті, соцмережах. Орієнтуюсь в роботі з документацією ,добре знаю асортимент аптеки та вмію рекомендувати і надавати фармацевтичну опіку.
Швидко навчаюсь і готова до навчань і розвитку!
Комунікабельна, стресостійка, пунктуальна,чесна і відверта людина. Легко спрацьовуюсь з колективом.
Бажаю отримувати гідну заробітну плату, відповідно обіцяю наполегливо працювати.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: