Resume from April 18, 2024 PRO

Наталія

Графічний дизайнер, 35 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
39 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Графічний дизайнер

from 08.2022 to 05.2023 (9 months)
Ліберті Україна, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Розробка: рекламних макетів для соц мереж, ресайзи, дизайни пакування кави і чаю (всіх видів і фасувань) підготовка макетів для виробництва в Італії, реклама продукції і послуг в періодичні видання, каталоги товарів, інструкціі для кавомашин, презентації пропозицій, акцій для партнерів, брендування кіосків, авто і тп. для всіх сфер діяльності компанії: продаж кавового обладнання (продаж, аренда і супровідний сервіс), торгові автомати для вендінгу, продукція власних брендів кави і чаю (потужності в Італії), супутні товари кавових автоматів (запчастини, засоби догляду, сервіс) тощо

Дизайнер

from 10.2017 to 04.2020 (2 years 6 months)
"Румес", Киев (Маркетинг, реклама, PR)

Розробка дизайнів для торгових марок Торчин, Світоч, Nescafe, Nesquik, Philip Morris, Сolgate, Amway, Bacardi, Gordon's, дитяче харчування Gerber, Nestle NAN, ПроКредитБанк, макети для Total та багато інших…як з нуля так і за наданим стилем/брендбуком всіх видів ПОС матеріалів; створення дизайну логотипів і фірмового стилю, розробка ілюстрацій, дизайн пакувань, оформлення стендів, вивісок; підготовка складних макетів у друк/передача на виробництво.

Дизайнер

from 10.2010 to 10.2017 (7 years)
Пряма співпраця з Ferrero, Київ (Дизайн)

Договір з ТОВ «Ферреро» Україна на повний супровід рекламних послуг для брендів: Raffaello, Nutella, Tic Tac, Kinder Surprise, Kinder Chocolate, Kinder Bueno, Kinder Joy, Ferrero Rocher:
Розробка всіх видів ПОС матеріалів (щомісячні каталоги продукції та каталоги ПОС матеріалів; вітальні листівки; рекламна продукція в мережі магазинів, оформлення стендів, театралізацій; стопери/воблери/постери/ростові фігури/стікери і т.п.). Розробка Key Visual з нуля і до подальшої передачі у друк/виробництво. Створення веб дизайнів макетів на базі існуючої продукцїі/матеріалів, ребрендінги пакувань тощо..

Графический дизайнер

from 03.2008 to 02.2009 (11 months)
PROVID BBDO, Киев (Маркетинг, реклама, PR)

Графический дизайнер, художник-иллюстратор

from 03.2007 to 03.2008 (1 year)
Rumes, Киев (Маркетинг, реклама, PR)

Графический дизайнер, художник-иллюстратор

from 10.2006 to 10.2007 (1 year)
Маркс, Киев (Маркетинг, реклама, PR)

Education

Київська державна академія декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука

Факультет Дизайн, Кафедра графічного дизайну, дизайнер графік, Київ
Higher, from 2002 to 2008 (6 years)

Стаціонар

Knowledge and skills

Adobe Photoshop Adobe Illustrator CorelDRAW Adobe InDesign Adobe Corel Painter Умение рисовать от руки в разных стилях (планшет) Креативність Цілеспрямованість Розробка фірмового стилю Розробка брендбуків Розробка дизайну банерів Розробка дизайну логотипів Дизайн пакування Творчий підхід Корекція кольору Розробка візуальних концепцій Типографіка Інфографіка Додрукарська підготовка оригінал-макетів Розробка макетів для соц. мереж Графічний дизайн

Language proficiencies

English — average

Additional information

Портфоліо: https://mramornaya11.wixsite.com/koko

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: