Resume from September 16, 2018

Тетяна

Перекладач у шлюбну агенцію, 6 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
27 years
City of residence:
Rivne
Ready to work:
Remote, Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Контент-менеджер

from 04.2017 to 07.2017 (3 months)
Gekos, Рівне (Маркетинг, реклама, PR)

Пошук і наповнення клієнтських баз. Комунікація з клієнтами, англійською мовою, адже компанія працює на американський ринок. Переклад рекламних текстів на англійську та використання технологій маркетингу та PR. Створення та керування групами та сторінками в соціальних мережах, ведення ділового листування.

Education

Національний університет "Острозька академія"

Факультет політико-інформаційного менеджменту, спеціальність- політологія, Острог
Unfinished higher, from 2014 to 2018 (3 years 9 months)

Політологія досить нова наука в Україні, однак розвивається досить швидко. Вона охоплює широке поле вивчення суспільно-політичного життя суспільства та різних процесів в ньому. Використовує багато методів , технологій для дослідження того чи іншого явища. Наука дуже поширена в Європі та всіх розвинених країнах світу. В академії вивчається на високому рівні, адже переймає досвід іноземних колег з Польщі, Канади. Включає в себе вивчення методів та практичного застосування PR , маркетингу, менеджменту. Тісно пов'язана зі сферою ЗМІ.

Additional education and certificates

Тренінги з виховання лідерських якостей характеру від AIESEC

2015-16, 1,5 роки

Knowledge and skills

Ведення документації

Language proficiencies

  • English — advanced
  • Polish — average

Additional information

Маю різних досвід роботи, адже працюю з ранніх років. Освоїла різні навики на різних роботах. Зараз переважно працюю віддалено, так як ще навчаюся в університеті. Закінчила музичну школу з відзнакою,знаю музичну грамоту. Минулого року пройшла школу педагога-організатора в дитячому таборі "Артек-Буковель". Працювала менеджером по роботі з клієнтами в IT компанії. Навчалася у філологічному класі, потім була учасником міжнародної організації Aiesec в Україні по обміну іноземними студентами, відтак вільно володію англійською. Знаю польський на рівні A2. Захоплююся саортом -бігом, роликами та велозаїздами.Люблю класичну літературу та музику.
Доволі тривалий досвід різної роботи розвинув в мені відповідальність, організованість та працьовитість. Завжди відкрита до спілкування та нового досвіду.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: