Resume from July 12, 2021 PRO

Надежда

Повар-кондитер

Employment:
Part-time.
Age:
37 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

повар холодного процесса, кондитер

from 10.2011 to 05.2021 (9 years 7 months)
Ресторан Небо, клуб Скай-Бар, Киев (Харчова промисловість)

Личное приготовление блюд;
Контроль соблюдения рецептур и технологии приготовления блюд;
Контроль качества приготовленных блюд;
Проведение инвентаризации остатков продукции.
Учет и калькуляция блюд

Education

ВМУРЛ"Украина"

Инженерно-технологический, пищевые технологии, Киев
Unfinished higher, from 2006 to 2011 (5 years)

Additional information

Освіта:
2002-2005 Навчання в Жашківському ПТУ-38 за професією кухар-лаборант
Досвід роботи:
травень 2005-жовтень2005 ресторан"Козачок"м.Жашків, посада-кухар холодного та горячого процесу, останні два місяця старший зміни
лютий 2006-червень2010 кухар гарячого процесу, з 2007старший зміни "Галерея Смаку"
липень 2010- червень 2011 ресторан"Венский", кухар гарячого процесу
липень 2011 - вересень 2011 Клуб"Далі-Парк"
жовтень 2011-лютий 2021 Ресторан"Небо" Клуб "Скай-Бар"
Професійні навики:
Особисте приготування страв,складання замовлень на продукцію,
проведення інвентаризації залишків продукції,
розробка і запровадження нових страв, сезонних новинок,уміння розбиратися в якості та свіжості продуктів.
Знання санітарно-гігієнічних норм в місцях громадського харчування.
Уміння самостійно приймати рішення, нести відповідальність.
Про себе:
Впевненість, стресостійкість, комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, здатність швидко навчатися, вміння працювати в команді, організаторські здібності, вміння орієнтуватися і приймати рішення в нестандартних ситуаціях.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: