Resume from October 29, 2017 PRO

Михайло

Ревізор, економіст, заступник директора, адміністратор, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
40 years
City:
Ivano-Frankivsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бухгалтер-ревізор

from 09.2010 to 09.2017 (7 years)
ТОВ «Укрлендінвест» (Ukrlandfarming PLC), Ивано-Франковск (Група Ukrlandfarming є найпотужнішим в Україні вертикально інтегрованим аграрним холдингом, який керує найбільшим у країні і восьмим у світі банком родючого чорнозему площею 654 тис. гектарів.)

Здійснював відповідно до чинних інструкцій і положень планові і за спеціальними завданнями документальні ревізії господарсько-фінансової діяльності підприємств, а також їх підрозділів; своєчасно оформляв результати ревізії; давав оперативні вказівки керівникам ревізованого об'єкта щодо усунення виявлених порушень і недоліків, проводив контрольні перевірки виконаних робіт; контролював достовірність обліку коштів, які надходять, товарно-матеріальних цінностей і основних фондів, своєчасне відображення в бухгалтерському обліку операцій, які пов'язані з їх рухом, правильність витрачання матеріалів, палива, електроенергії, коштів, додержання кошторисів витрат, порядок складання звітності згідно з первинними документами, а також організовував проведення інвентаризації в підрозділах підприємства; брав участь у розробленні і здійсненні заходів, які спрямовані на підвищення ефективності використання ресурсів, їх економію, посилення контролю господарсько-фінансової діяльності підприємств і організацій; контролював діяльність працівників підприємства щодо організації ведення бухгалтерського обліку і звітності; виконував окремі службові доручення свого безпосереднього керівника.

Касир міського відділення

from 06.2010 to 09.2010 (3 months)
Райфайзен Банк «Аваль», Ивано-Франковск (Фінанси, банки, страхування)

Здійснював операції, пов’язані з прийманням та видаванням готівкових грошових коштів через касу.

Інкасатор у відділ перевезень валютних цінностей та інкасації коштів

from 10.2008 to 06.2010 (1 year 8 months)
Райфайзен Банк «Аваль», Ивано-Франковск (Фінанси, банки, страхування)

Перевезення та інкасація грошової готівки та цінностей.
Інкасація та обслуговування відділень, банкоматів, терміналів і торгових точок. Проведення комплексу заходів з охорони та супроводу цінностей, що перевозяться.

Провідний спеціаліст відділу «Енергозбереження»

from 12.2006 to 04.2007 (4 months)
Львівська обласна державна адміністрація, Львов (Забезпечує на території області реалізацію державної політики в галузях паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження; Аналізує стан і тенденції розвитку галузей паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження і вносить голові обласної)

Розробка, підготовка та участь у складанні документів, обов'язки зі своєчасного і якісного збору, обробки, аналізу і використанню інформації.

Education

Львівський державний аграрний університет

Економічний факультет, спеціальність-фінанси, Львов
Higher, from 2001 to 2006 (4 years 10 months)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office Робота з оргтехнікою

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — average

Additional information

Посвідчення водія категорії "В" з березня 2003р.
Водійський стаж більше 10років.

Особисті якості: Комунікабельність, відповідальність, порядність, гнучкість, креативність, пунктуальність, вміння працювати в команді.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: