Resume from November 27, 2017

Ірина

Помічник керівника з маркетингу, 6 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
27 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Офіціант

from 01.2017 to 04.2017 (3 months)
Ресторан «Georgia (Джорджия)», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

•Перевіряти наявність необхідної продукції в залі та на барі:
- Необхідну продукцію треба отримати на складі;
- Про відсутність відповідної продукції інформувати адміністратора;
•Перед початком роботи офіціант повинен довідатися про відсутні блюда на кухні, а також протягом робочої зміни стежити за змінами по асортиментах;
•Зустрічати й розміщювати гостей у залі за столами;
•При прийманні замовлення бути уважним до побажань гостей щодо готування блюд і напоїв.
•Вірно розраховувати гостей.
•Офіціант зобов`язаний проводжати гостей, говорити «До побачення й обов`язково запрошувати відвідати ресторан ще. інформувати гостей про майбутні акції, торжества проведених в ресторані.

Бармен-офіціант, баріста

from 08.2016 to 01.2017 (5 months)
Farsh Fesh&meat., Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

•Дотримуватися робочого розпорядку і вчасно виходити на своє робоче місце.
•Мати акуратний, охайний вигляд;
•Перевіряти наявність необхідної продукції в залі та на барі:
- Необхідну продукцію треба отримати на складі;
- Про відсутність відповідної продукції інформувати адміністратора;
•Перед початком роботи офіціант повинен довідатися про відсутні блюда на кухні, а також протягом робочої зміни стежити за змінами по асортиментах;
•Зустрічати й розміщати гостей у залі за столами;
•При прийманні замовлення бути уважним до побажань гостей щодо готування блюд і напоїв.
•Під час роботи офіціант зобов`язаний строго дотримувати правша обслуговування
•Офіціант зобов`язаний проводжати гостей, говорити «До побачення й обов`язково запрошувати відвідати ресторан ще. інформувати гостей про майбутні акції, торжества проведених в ресторані.
•Всі зауваження й побажання гостей - обов`язково повідомляти адміністрації
•Вірно розраховувати гостей.
•Бармен повинен відпускати продукцію за замовленням, відповідно до вимог до приготування напоїв та технологічними картами.
•Виконувати замовлення швидко, точно, якісно, щоб клієнт був задоволений
•У кінці своєї робочої зміни бармен приводить в порядок своє робоче місце (протирає дзеркала, стійку, виносить сміття, наповнює бар чистим посудом).

Оператор

from 03.2016 to 07.2016 (4 months)
ARCE contact center, Киев (Сontact center)

•Обслуговування інформаційної лінії;
•Прийняття та оформлення замовлень;
•Інтерв'ювання цільової аудиторії;
•Облік вхідних дзвінків, заповнення базової інформації по дзвінках.
•Прийом скарг, що надходять, а також їх обробка, подальше перенаправлення надійшла інформації в потрібні відділи.

Менеджер зі стандартів викладки

from 06.2015 to 08.2015 (2 months)
ТФ «Рудь», Киев (ТОВ)

•Відвідувати торгові точки відповідно до маршруту та графіку на закріпленій ним території;
•Забезпечувати максимально ефективну викладку продукції ТМ «Рудь» у торговій точці;
•Забезпечувати розширення частки продукції ТМ «Рудь» у торговельному обладнанні за рахунок основних конкурентів;
•Ефективна комунікація з працівниками ТТ.

Education

ДВНЗ «Київський національний торговельно-економічний університет»

Маркетинг і реклама., Киев
Unfinished higher, from 2015 to 2018 (2 years 5 months)

Заочна форма навчання.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК MS PowerPoint MS Access R-Keeper

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: