Resume from March 18, 2023 PRO

Вячеслав

Зоотехнік, 8 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
50 years
City of residence:
Bohuslav
Ready to work:
Chernihiv, Khmelnytskyi, Lutsk, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

лаборант

from 09.2003 to now (20 years 8 months)
Котовська района державна лабораторія ветеринарної медицини, (АПК), Подільськ (Котовськ) (Сільське господарство, агробізнес)

відбір та приймання зразків продукції, оформлення супровідних документів, проведення фізико-хімічних, мікологічних та інших випробувань продукції ( зерно, корми, комбікорми, комбікормова сировина, продукція рослинного та тваринного походження) на відповідність НД. Проведення дослідження кормів, комбікормів і кормових добавок за показниками якості і безпеки. Проведення біохімічних досліджень сироватки крові, молока, сечі. Досвід роботи з лабораторним обладнанням. Оформления звітів, висновків. Контроль мікроклімату та санітарного стану приміщень та стану обладнання. Оформлення графіків повірки обладнання. Замовлення заявок на витратні матеріали. Контроль умов зберігання витратних матеріалів та зразків продукції.
Приготування та контролювання розчинів реактивів, дезрозчинів. Замовлення, актуалізація нормативних документів. Підготовка документів та участь в проведенні аттестації випробувальних лабораторій.

Провідний лікар хімік-токсиколог

from 09.1997 to 12.2001 (4 years 3 months)
Одеська регіональна лабораторія ветеринарної медицини, Одеса (Сільське господарство, агробізнес)

Education

ОСХИ

Ветеринарна медицина, Одеса
Higher, from 1992 to 1997 (4 years 11 months)

Knowledge and skills

Користувач ПК Управлінські навички Аналіз даних та статистичне виведення данних мовою R Юридичні аспекти створення та ведення бізнесу в Україні Основи оподаткування в Україні Захист прав споживачів Тестування програмного забезпечення Основи інформаційної безпеки Фінансовий менеджмент

Additional information

Робота з ПК проф. Розробка та аналіз рецептів комбікормів для тварин.
Підготовка випробувальних лабораторій до атестації ( технічна компетентність) і акредитації ( 17025). Аналіз і корекція раціонів годування тварин і птахів, складання і аналіз рецептів комбікормів. Видача рекомендацій по годуванню, змісту і підвищенню продуктивності і збереженню здоров'я тварин. Аналіз отриманих результатів досліджень . Аналіз і розрахунок ефективності продуктивності. Мінімізація затрат на виробництво за рахунок підвищення продуктивності тварин.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: