Resume from August 4, 2009

Федір

Агроном, 5 000 UAH

Employment:
Full-time.
City of residence:
Chernihiv
Ready to work:
Chernihiv, Kyiv, Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

м. Чернігів, вул. Стахановців 13/1;
Житомирська обл. Попільнянський район с.Лисівка,
вул. Запорізька 31
моб. [open contact info](look above in the "contact info" section)
дом. [open contact info](look above in the "contact info" section)
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта:
1985-1990 – Українська сільськогосподарська Академія, м.Київ. Агорномічний факультет. Спеціальність «Агрономія».

1977-1981- Житомирський сільськогосподарський технікум. Спеціальність «Технік-механік».

Досвід роботи:
2008-2009 – фермерське господарство «Лісова поляна» (Чернігівська обл.), виконавчий директор.
Обов’язки: забезпечення повного циклу сільськогосподарських робіт від посіву до збирання врожаю зернових культур, здійснення системи заходів по підвищенню родючості грунтів.
Тимчасова робота по домовленності сторін.

2002-2007 – ПСТ «Надія» с.Котлярка Попільнянського району Житомирської обл., директор.
Обов’язки: організація виробничого процесу по вирощуванню с/г культур (зернові, кукурудзяне зерно, цукровий буряк, технічні культури, багаторічні трави, сади) та виробництво продукції тваринництва (ВРХ – м’ясо, молоко, свині – м’ясо), контроль за виробничими процесами, управління персоналом, постановка короткотермінних та довготривалих завдань, контроль за їх виконанням, планування виробництва, контроль за розрахунками та платежами, побудова і забезпечення ефективного функціонування системи збуту виробленої с/г продукції, моніторинг ринку с/г продукції і послуг, покупка техніки, запчастин, ПММ, засобів захисту рослин та мінеральних добрив, племінної худоби. Також в мої обов’язки входила робота з постачальниками матеріально-технічних засобів та покупцями с/г продукції, механізованими загонами по наданню послуг на виконання с/г робіт та будівельниками. Підведення підсумків по роботі, розробка стратегій подальшого розвитку господарства.
Звільнився через припинення господарської діяльності даного підприємства.

1996-2000 – КСП «Промінь» с.Лучин Попільнянського району Житомирської області, голова.
Обов’язки: забезпечення виконання повного спектру с/г робіт в галузі рослинництва і тваринництва, управління персоналом, ведення переговорів по закупці насіннєвого фонду, сировини, матеріально-технічних засобів. Укладання договорів. Проведення роботи по відновленню і підвищенню родючості саду фруктових дерев (30 га), конроль за періодичними відновлювально-очисними роботами штучних водойм на закріпленій території, зарибнення ставка (7 га), вирощування риби (короп, товстолобик, карась) як одна з допоміжних галузей дохідності господарства. Керування фінансовими поктоками підприємства, контроль за дотриманням фінансової дисципліни та розрахунків з постачальниками та по податках.
Звільнився в зв’язку з закінченням контракту та реорганізацією господарства.

2001-2002 – Попільнянський консервний завод, директор на умовах контракту.
Обов’язки: відновлення діяльності заводу після тривалої зупинки виробництва, здійснення загального керівництва виробничим процесом на об’єкті, забезпечення необхідними матеріально-технічними ресурсами як самих виробничих потужностей, так і інфраструктури, побудова системи збуту виробленої і давно осілої на складах продукції, відновлення життєдіяльності підприємства, розробка і запуск у виробництво нових одиниць асортименту (консервованих грибів – лисичок, підберезовиків, підосиновиків, білих грибів, боровиків), підключення заводу до центалізованого газо-, водо-, електропостачання, вирішення кадрових питань, підбір кваліфікованих спеціалістів для роботи на підприємстві, управління персоналом, розподіл і направлення фінансових потоків, забезпечення дохідності заводу. Пошук постачальників сировини, спецій і тари, ведення переговорів. Впровадження нових сучасних упаковок. Урегулювання питань сертифікації та оподаткування.
Звільнився по завершенні контракту за згодою сторін.

Початок трудової діяльності: після закінчення технікуму працював на посаді інженера по техніці безпеки;
1981-1983 – служба в рядах Радянської Армії.
Після армії – робота в с/г, посада «завідуючий автогаражем».
Після закінчення с/г Академії працював агономом по захисту рослин, головним агрономом (5 років).

Додаткова інформація:
Мова спілкування – українська.
Володію російською (розмовний рівень), німецькою (зі словником).
Досвід керування автомобілем – 25 років, категорія АВСD. Маю власний автомобіль ГАЗ 3110 (2003 р.в.).
Маю ноутбук, доступ до мережі інтернет.

На даний час знаходжусь в хорошій фізичній формі, не хворію.

Ділові якості:
Відповідальний, ініціативний, енергійний, уважний, трудолюбивий, стресостійкий, вимогливий як до себе, так і до команди з якою працюю, орієнтований на результат, позитивно мотивований, здатний ефективно шукати й приймати рішення та нести за них відповідальність.
Прагну постійно досягати високий результатів в рамках поставлених задач і наданих повноважень. Стратег, прагну постійно підвищувати свій професйний рівень і реалізувати свої можливості на благо бізнеса компанії, в якій працюю.

Особисті дані:
Народився 11 березня 1962 року. Одружений. Маю дві доньки.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: