Resume from April 4, 2024 PRO

Олександр

Операційний директор мережі ресторанів, керуючий рестораном, 50 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
42 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор ресторану, сервісу доставки азіатської кухні

from 08.2020 to 12.2023 (3 years 4 months)
Kitoko Sushi Wok, Київська область (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
Створення концепції та стратегії проекту.
Відкриття та запуск проекту з «0»
Оформлення підприємства
Оформлення дозвільної документації
Розробка штатного розкладу, підбір та навчання персоналу
Розробка системи оплати праці, посадових інструкцій, функціональних обов'язків
Створення власної служби доставки
Організація та контроль роботи ресторану та доставки
Контроль якості обслуговування відвідувачів
Робота з постачальниками
Контроль залишків продуктових та матеріальних запасів
Маркетинг. Реклама. Просування у соціальних мережах та месенджерах, подальший контроль та аналіз ефективності
Управління економічною діяльністю (планування доходів, видатків)
Досягнення:
Власноруч створив ідею та формат закладу
В даному регіоні надав людям якісний та зручний сервіс доставки
З першого місяця роботи заклад став популярним та прибутковим

Керуючий рестораном, Регіональний директор

from 03.2010 to 06.2020 (10 years 3 months)
OKKO Group, Калинівка (Київська обл.) (Готельно-ресторанний бізнес)

З 2010 по 2020 Керуючий рестораном, одночасно з 2011 по 2017 Регіональний директор мережі ресторанів. (A la minute, Pasta Mia, MEI WEI, Hot Cafe)

Регіональний директор (13 ресторанів в управлінні) 2011-2017р.
Обов'язки:
- операційне керування мережею
- стратегічне бізнес-планування
- розробка та управління бізнес-процесами мережі
- запуск нових ресторанів та нових форматів у мережі
- пошук, підбір, адаптація, навчання та розвиток керівників ресторанів
- підвищення якості обслуговування у довіреному регіоні
- опрацювання та впровадження нових продуктів та товарів
- робота над зниженням собівартості продуктів шляхом переговорів та пошуку нових постачальників
- моніторинг цін та закупівля якісних продуктів за нижчою ціною на ринках та у безпосередніх виробників
- комунікація з усіма контролюючими державними органами влади
- участь у формуванні маркетингової політики мережі
- участь у розробках систем оплати праці, мотиваційних програм
Досягнення:
- значне покращення всіх основних фінансово-економічних показників Мережі, їхня стійка позитивна динаміка
- безпосередня успішна участь у розвитку та запуску з(0) всіх нових проектів Компанії
- участь у розробці та впровадженні корпоративних стандартів Мережі

Керуючий рестораном 2010-2020р.
Обов'язки:
- Забезпечення безперебійної роботи ресторану 24\7
- Виконання всіх планових показників
- Збільшення продажів, прибутку, продуктивності
- відповідальність за збереження та дбайливе використання обладнання та інвентарю, його інвентаризація
- пошук, адаптація, навчання та розвиток співробітників усіх рівнів відповідальності
- Контроль за виконанням персоналом технології продажів, стандартів сервісу
- комунікація та вирішення питань з органами державної влади
- ведення всієї первинної документації в 1С8 (всі проводки)
- ведення всієї кадрової документації
- взаємодія з постачальниками, планування замовлень на продукти
Досягнення:
- ресторан лідер усієї мережі з реалізації протягом 10 років
- найвищий середній чек по всій мережі протягом 10 років
- Відсутність плинності серед персоналу, 80% персоналу пропрацювала зі мною 10 років.

Керуючий рестораном

from 11.2006 to 12.2009 (3 years 1 month)
ТОВ «Азія» - Ресторан «Таверна Захід-Схід», Київська область (Готельно-ресторанний бізнес)

Заміський ресторан «Таверна Захід-Схід»
Обов'язки:
Відкриття ресторану з «0»
Оформлення підприємства
Оформлення дозвільної документації
Складання меню ресторану
Організація та контроль роботи ресторану
Стандартизація та контроль якості сервісу та кухні
Контроль якості обслуговування відвідувачів
Робота з державними структурами
Звітність, бюджетування.
Первинна бухгалтерія 1С7
Проведення інвентаризації та ревізії;
Надходження накладних, калькуляційні картки.
Нарахування та видача заробітної плати.
Складання та затвердження штатного розкладу
Робота з постачальниками
Досягнення:
Навчання нового персоналу
Проведення банкетів на оптимально вигідних умовах, як для ресторану, так і для замовника.
Правильне складання асортименту та націнка винної карти, карти бару.
Відкриття ресторану з «0»

Директор ресторану

from 04.2006 to 10.2006 (6 months)
ТОВ «Конкорд-Груп», Мережа ресторанів “Carte Blanche”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Сигарний бар "La Casa del Habano"
основні обов'язки:
Оформлення підприємства
Оформлення дозвільної документації
Складання списку барної продукції та винного магазину
Націнка бару та винного магазину
Управління закладом
Робота зі звітами
Робота з постачальниками

Старший адміністратор ресторану

from 05.2005 to 03.2006 (10 months)
ТОВ «Конкорд-Груп», Мережа ресторанів “Carte Blanche”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан європейської кухні «Маячок»
основні обов'язки:
Робота зі звітами з інвентаризації (участь у проведенні повної та вибіркової інвентаризації складу та підрозділів)
Контроль товарних запасів
Контроль за наявністю та правильністю технологічних та калькуляційних карт
Контроль за наявністю всієї необхідної документації у куточку споживача
Прийом замовлень на банкети, фуршети, презентації, вечірки
Робота з персоналом

Тренінг менеджер

from 11.2004 to 05.2005 (6 months)
ТОВ «Конкорд-Груп», Мережа ресторанів “Carte Blanche”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Центральний офіс «Конкорд Груп»
основні обов'язки:
Набір нового персоналу
Проведення співбесід з барменами та офіціантами
Тестування персоналу
Проведення тренингів:
- правила сервірування;
- правила подачі страв та напоїв;
- знання винної карти та міцного алкоголю

Адміністратор ресторану

from 05.2003 to 11.2004 (1 year 6 months)
ТОВ «Конкорд-Груп», Мережа ресторанів “Carte Blanche”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан української кухні «Курені»
основні обов'язки:
Управління поточною роботою в ресторані за напрямами взаємодії офіціант-кухня, офіціант-бар, адміністратор хостесу.
Контроль за рівнем сервісу
Ведення внутрішньої документації ресторану
Прийом замовлень на банкети, фуршети, презентації, вечірки.

Офіціант

from 02.2002 to 05.2003 (1 year 3 months)
Готельно-ресторанний комплекс «Братислава», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Київський Національний Університет Культури та мистецтв

Факультет менеджменту готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Higher, from 2001 to 2005 (4 years)

Additional education and certificates

«Школа Він» Дмитра Сидоренка (курси сомельє)

2006, два місяца

Велика кількість мотиваційних та освітніх тренінгів з менеджменту, бізнес-планування та управління

З 2008 по 2019 рік

Knowledge and skills

R-Keeper Стратегічне планування Організованість Управлінські навички Користувач 1С Користувач ПК Користувач ОС Windows Водійські права кат. B

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

Особисті якості
•швидке навчання, прагну розвинути професійні якості, не зупинятися на досягнутому;
•комунікабельний, вмію працювати як у команді, так і приймати самостійні рішення та нести за них відповідальність;
• володію хорошими організаторськими здібностями.

Додаткові відомості:
•Права категорії «В»;
•Наявність свого авто;
•Рекомендації на вимогу;
•Готовність до відряджень.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: