• PRO

Наталія

Бухгалтер, менеджер

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
51 years
City of residence:
Rivne
Ready to work:
Remote, Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бухгалтер

from 09.2020 to 06.2022 (1 year 9 months)
Експедиційні та вантажні перевезення, Рівне (Транспорт, логістика)

Документальний супровід вантажного перевезення: підписання договорів з контрагентами; створення заявок на міжнародне перевезення; виписування довідок про транспортні витрати; виписування актів та рахунків на оплату; прийом, розбір та відправка кореспонденції; внутрішня робота з документами.

Помічник менеджера зі збуту

from 09.2018 to 05.2020 (1 year 8 months)
ТОВ "Виробничо комерційна фірма" "ВВ" Філія "ВВ - Рівне", Рівне (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Ведення бухгалтерського обліку в базі 1С ; робота з клієнт-банком - проведення платежів та розноска банку, виписка рахунків, видаткових та податкових накладних та реєстрація податкових накладних в Medoc. Виписка ТТН, актів звірок. Ведення обліку актів виконаних робіт. Контроль підписання і повернення документів. Облік МШП, облік ТМЦ. Оформлення договорів. Проведення інвентаризацій.Табелювання робочого часу співробітників. Співпраця з клієнтами, прийом заявок і виконання замовлень. Координація роботи експедитора.

Бухгалтер

from 07.2012 to 03.2013 (8 months)
•ТзОВ «Високовольтний Союз-Україна» - бухгалтер, Рівне (Машинобудування)

Табелювання робочого часу співробітників. Ведення бухгалтерського обліку основних засобів, ТМЦ та МШП, проведення інвентаризацій. Виконання касових операцій, розрахунків з підзвітними особами та розрахунків з постачальниками. Складання внутрішньої звітності.

Бухгалтер

from 02.2012 to 06.2012 (4 months)
ТзОВ «РЗВА-Електрик», Рівне (Машинобудування)

Табелювання робочого часу співробітників. Ведення бухгалтерського обліку основних засобів, ТМЦ та МШП, проведення інвентаризацій. Виконання касових операцій, розрахунків з підзвітними особами та розрахунків з постачальниками. Складання внутрішньої звітності.

Заступник директора

from 10.2010 to 03.2011 (5 months)
ПП «Текстиль-Сервіс 3», Рівне (Легка промисловість)

Управління колективом і формування команди. Організація виробництва , контроль за дотриманням технології виготовлення продукції. Організація реклами підприємства. Активний моніторинг ринку продаж, розробка цінової політики підприємства, ведення переговорів і залучення нових ринків збуту.

Менеджер

from 08.2005 to 03.2010 (4 years 7 months)
ПП"Сяйво-В", Рівне (Легка промисловість)

Ведення кадрової документації. Організація виробничого процесу. Закупка сировини та матеріалів для виробництва. Організація продажів та ведення клієнтів. Аналіз ринку. Ведення розрахунків з постачальниками та підрядниками, покупцями та замовниками. Облік ТМЦ та МШП, проведення виробництва через калькуляції, проведення інвентаризацій, облік касових операцій.

Education

Національний університет водного господарства та природокористування

Спеціаліст-бухгалтер, Рівне
Higher, from 2012 to 2013 (9 months)

Additional information

Впевнений користувач ПК та офісною технікою. Володію програмами Word, Excel, Internet. Досвід ведення обліку в програмі 1С: Підприємство, «ІТ-Підприємство», «Банк- Клієнт», M.E.Doc.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: