Сергій
Керуючий рестораном, керівник мережі ресторанів
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 47 years
- City:
- Lviv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/4568543
Work experience
Директор ресторану Craft&Kumpel
from 06.2018 to 02.2020
(1 year 8 months)
Kumpel Group, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
•Відкриття ресторану з «нуля»
•Розробка та впровадження стандартів спільно з командою
•Участь у підборі та адаптації персоналу
•Оцінка роботи персоналу
•Приймав участь у розробці та впровадженні системи оплати праці, мотивації працівників
•Організація та контроль роботи закладу згідно стандартів
•Проведення банкетів, фуршетів, івентів тощо.
•Організація складання бюджету, дохідної та витратної частин
•Аналітика продажів та контроль за дотриманням показників food cost, маржинальності, середнього чеку, ФГТ та KPI.
•Організація, проведення та аналіз інвентаризацій товарних запасів, МШП та основних засобів
•Акцептація руху коштів
•Підготовка та подання звітності інвесторам
Керуючий рестораном, регіональний менеджер
from 11.2008 to 03.2018
(9 years 4 months)
Концерн Галнафтогаз, Львов (мережа ресторанів швидкого обслуговування «А la minute» та «Pasta Mia»)
Керівник ресторану
•Забезпечення повного та безперебійного функціонувуння закладу на усіх ланках. Формування замовлень, контроль і управління товарними залишками;
•Аналітика продажів та контроль за дотриманням показників food cost, маржинальності, середнього чеку, конверсії, ФГТ та KPI.
•Планування та дотримання, розхідної та прихідної складової, бюджету.
•Приймав участь у розробці та впровадженні систем оплати праці, мотивації працівників, маркетингових заходів, програм лояльності для туристичних груп
•Підбір, розвиток і навчання персоналу. Ведення обліку робочого часу працівників, нарахування заробітної плати персоналу, подання пропозиції/приймання рішення щодо поточної мотивації працівників (преміювання, накладення стягнень).
•Подання пропозицій щодо покращення комерційної та фінансово-господарської діяльності, раціонального використання матеріальних, трудових та фінансових ресурсів.
У період з 2011 по 2016р обіймав посаду Регіонального Директора
•Становлення мережі ресторанів та керівництво нею, діяльність яких направлена на забезпечення високої якості виготовляння їжі та обслуговування Гостей.
•Навчання персоналу, адміністраторів та керівників ресторанів.
•Перевірка фінансово-економічної діяльності ресторанів.
•Контроль своєчасності поставки продовольчих товарів та сировини згідно замовлень.
•Контроль за виконанням працівниками правил експлуатації торговельно-технологічного обладнання та холодильного устаткування, посуду, меблів тощо.Створення умов для забезпечення збереження товарно-матеріальних цінностей, грошей у касі, технологічного обладнання, меблів, посуду та інших матеріальних цінностей, що знаходяться на підприємстві.
•Контроль та ведення облікової, статистичної та іншої встановленої звітності, контроль складання та своєчасне подання працівниками відповідної звітності.
Директор ресторану
from 07.2006 to 11.2008
(2 years 4 months)
ДП «Центр» при ТзОВ «Фірма Турист», Львов (Ресторанний бізнес, мережа закладів громадського харчування)
Організація повного функціонування закладу : проведення капітального ремонту у залах та виробничих приміщеннях, підбір та придбання виробничого обладнання, організація виробничого процесу, розробка та калькуляція нових страв, підбір постачальників та налагодження співпраці з ними, облік та контроль за обігом матеріально-виробничих ресурсів, створення фінансово-аналітичних звітів про діяльність закладу, а також керування грошовими потоками, підбір персоналу, організація та контроль роботи персоналу, організація та проведеня банкетів, виїзних фуршетів.
Education
Державний Університет”Львівська Політехніка”
Механіко-технологічний факультет, кафедра фізики металів и матеріалознавства, інженер-технолог, Львов
Higher, from 1994 to 1999 (5 years 2 months)
Knowledge and skills
Additional information
Володіння іноземними мовами:
Російська – на рівні носія мови
Англійска – читаю із словником
Польска - читаю із словником
Водійське посвідчення: категорії A,B,C.
Наявність автомобіля.
Similar candidates
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Lviv, Dnipro
,
more 8 cities
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Lviv, Vinnytsia
,
more 8 cities
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Lviv, Kyiv
,
more 2 cities
Операційний директор (ресторанна галузь), управляючий мережею ресторанів
100000 UAH, Lviv, Dnipro
,
more 2 cities
Управляющий розничной сетью, директор представительства, руководитель проектов
Lviv, Kyiv, Other countries
Керівник мережі, відділу продажів, регіональний директор, начальник підрозділу
Lviv