Resume from March 2, 2020 PRO

Божена

Юрист, помічник юриста, державний службовець, 20 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
33 years
City of residence:
Shatsk
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Kyiv, Lutsk, Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний державний інспектор

from 04.2018 to now (6 years 1 month)
Івано-Франківська митниця ДФС, Івано-Франківськ (Державні організації)

Здійснення профілактичної роботи з питань дотримання вимог антикорупційного законодавства серед працівників митниці. Надання методичної та консультаційної допомоги з питань дотримання вимог антикорупційного законодавства. Підготовка, забезпечення та контроль за здійсненням заходів щодо запобігання корупції відповідно до вимог антикорупційного законодавства. Проведення або участь у проведенні в установленому порядку службових розслідувань (перевірок) стосовно працівників Митниці з метою виявлення причин та умов, що призвели до вчинення корупційного або пов’язаного з корупцією правопорушення чи невиконання вимог антикорупційного законодавства.

Заступник керівника апарату суду

from 07.2017 to 04.2018 (9 months)
Шацький районний суд Волинської області, Шацьк (Державні організації)

У разі відсутності керівника апарату суду здійснюю безпосередньо керівництво апаратом суду, забезпечую організованість та злагодженість у роботі суду та працівників апарату суду їх взаємодію у виконанні завдань, покладених на апарат суду, щодо організації забезпечення діяльності суду.
Організовую та забезпечую належну роботу апарату суду.
Організовую ведення діловодства в суді відповідно до Інструкції з діловодства та Положення про автоматизовану систему документообігу суду. Здійснюю перевірки в цьому напрямку.Вношу пропозиції керівнику апарату суду щодо заохочення та застосування заходів дисциплінарного впливу до працівників апарату суду.Спільно з керівником апарату суду здійснюю заходи щодо забезпечення належних умов діяльності суддів та працівників апарату суду, умов оплати їх праці, належного фінансування суду, інформаційно–нормативного забезпечення судової діяльності. Член конкурсної комісії для добору та прийому на державну службу працівників апарату суду. Організовую проведення щорічної оцінки виконання державними службовцями покладених на них обов`язків і завдань.
Ведення комп`ютерної програми кадри-WEB. Відповідальна за ведення архіву суду.

Державний службовець категорії "Б", 6 ранг державної служби
Прийняла присягу державного службовця 19.07.2017

Прокурор прокуратури

from 08.2012 to 06.2016 (3 years 10 months)
Любомльська міжрайонна прокуратура Волинської області, Любомль (Державні організації)

Здійснення загального нагляду, в тому числі і за контролюючими органами, представництво інтересів громадянина та держави в суді в адміністративних та цивільних справах, здійснення процесуального керівництва під час проведення досудового розслідування, підтримання державного обвинувачення в судах першої та апеляційної інстанції.

Education

Національний Університет "Юридична академія України імені Ярослава Мудрого"

Інститут підготовки кадрів для органів прокуратури, спеціальність правознавство, Харків
Higher, from 2007 to 2012 (4 years 8 months)

По закінченню вищого навчального закладу отримала диплом з відзнакою за спеціальністю правознавство, кваліфікація - магістр

Additional education and certificates

Управління персоналом у системі "Кадри-WEB"

2017 рік, 2 дні

Knowledge and skills

MS Word ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України Веб-браузери Знання офісних програм

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner
  • Polish — average

Additional information

Народилась у смт. Шацьк, Волинської області. Проживаю і працюю у м. Івано-Франківськ. Готова до переїзду. Не одружена, дітей не маю. Старанна, комунікабельна, надійна, енергійна, пунктуальна, відповідальна, ініціативна, креативна, вмію працювати в команді.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: