• PRO

Игорь

Тренер з футболу

Employment:
Part-time.
Age:
29 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інструктор по спорту

from 06.2016 to 08.2016 (2 months)
Табір ім.Берегового, Херсонська область (Дитячий оздоровчий заклад)

Працював інструктором по спорту та тренером по футболу в таборі ім.Бережного (Херсонська обл),З 2015 по 2018 рік , що року влітку працював тренером та інструктором . Це в основному були спортивні зміни ,де проходили 2 разове тренування що дня ,ціль яких була , підготовити команду дітей віком від 12 - 16 років, з ДЮСШ Нововоронцовка до обласних та всеукраїнських змагань по футболу. В мої завдання входило ще проводити змагання та різні конкурси згідно з програмою . На думку керівників ,цілі та завдання таких спортивних змін - було виконано успішно.

Вчитель фізичної культури, тренер по футболу.

from 10.2015 to 10.2018 (3 years)
Михайлівська ЗОШ и ДЮСШ Нововоронцовка. Футбольная академия раннего развития, Фк Стелс., Херсон (Освіта, наука)

Вчитель фізичної культури, тренер по футболу.
Є багато нагород та досягнень.

Education

Футбольный клуб “Polonia Jaszowice”

Футболист, Вроцлав
Higher, from 2019 to 2021 (2 years)

Кримське Вище Училище Олімпійського Резерву(випуск 2012) , Миколаївський Національний Університет ім Сухомлинського.

"Фізичне виховання". Професійна кваліфікація "вчитель фізичної культури"., Сімферополь, Миколаїв.
Higher, from 2012 to 2017 (4 years 4 months)

Кримське Училище Олімпійського Резерву м.Сімферополь - здобув атестат про повну загальну середню освіту в 2012 р. , отримав перший дорослий розряд по футболу.
Миколаївський Національний Університет ім.Сухомлинського закінчив в 2017 році, отримав диплом бакалавра, здобув кваліфікацію: ступінь вищої освіти бакалавр, спеціальність "фізичне виховання", професійна кваліфікація "вчитель фізичноЇ культури".

Language proficiencies

  • Polish — advanced
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Ігор 28 років. Футболіст , тренер по футболу , вчитель фізичної культури . Навчався в кримському училищі олімпійського резерву в місті Сімферополь , також грав в футбольній команді Кримтеплиця та ПФК Севастополь u-19 , пізніше після анексії Криму довелося переїхати на материкову Україну , нажаль в зв’язку з травмами , на професіональному рівні не вдалося закріпитись , грав переважно на аматорських чемпіонатах області та України,в період з 2015 по 2018 рік працював в Михайлівській ЗОШ І-ІІІ ступенів,та Нововоронцовської ДЮСШ (тренером по футболу), маю багато нагород та досягнень.Також працював в 2018-19р в дитячих академіях раннього розвитку (тренером з футболу) в місті Херсон,де також маю багато нагород та перемог. Пізніше в 2019 році переїхав до Польші , де випадково потрапив до футбольної команди «Polonia Jaszowice» , з регіонального чемпіонату . На даний момент працюю вчителем фізичної культури в Дніпровському ліцеї #120.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: