Resume from November 23, 2023 PRO

Юлія

Менеджер з кредитування, зі збуту, 15 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
41 years
City:
Boryspil

Contact information

The job seeker has entered a email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер з кредитування

from 12.2016 to 08.2021 (4 years 8 months)
ТОВ " ЦФР", Бориспіль (Грошове та споживче кредитування)

Основні обов`язки: консультація та обслуговування клієнтів, оформлення грошових та споживчих кредитів, кредитів на рефінансування, заставних кредитів та на покупку авто. Прийняття заяв від клієнтів. Продзвін клієнтських баз. Холодні дзвінки. Робота з боржниками, реструкторизація. Ведення документації. Заповнення звітів. Залучення нових клієнтів на грошові та споживчі кредити. Залучення нових партнерів на співпрацю по споживчому кредитуванню.
Професійні досягнення: здобула навики роботи в кредитній сфері,працюючи у відділенні та в торгових мережах супермаркетів, отримую вдячність клієнтів від якісної та чесної співпраці.

Менеджер зі збуту

from 10.2007 to 11.2016 (9 years 1 month)
ПрАТ "Нова Лінія", Бориспіль (Роздрібна торгівля)

Основні обов`язки: організація обслуговування покупців у відділі, наявність ходового асортименту товара. Робота з мертвим товаром. Проведення інвентаризацій товару у відділі. Списання не ліквідного товару та його уцінка. Залучення нових клієнтів, моніторинг ринку. Робота з постачальниками на всіх рівнях. Ведення звітності та документації. Організація роботи персоналу та його навчання.
Професійні досягнення: за період роботи на даній посаді, підвищила показники відділу, мала свою базу клієнтів для продажу товарів, організувала постійний, відповідальний та працелюбний колектив.

Education

Київський Гуманітарний Інститут

Романо-германської філології, філолог іноземної мови та літератури, Київ
Higher, from 2001 to 2007 (5 years 10 months)

Вчитель іноземної мови та літератури.

Additional education and certificates

Ліцей "Дизайн-освіта"

1997, 2 роки

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК Google Chrome Skype Google АБС БАРС

Language proficiencies

English — advanced

Additional information

Організована в роботі та вмію організувати роботу в колективі. Ставлюсь відповідально до своїх обов`язків та прав колег. Трудолюбива та вимоглива до підлеглих. Врівноважена в конфліктних ситуаціях. Комунікабельна з партнерами та колективом. Цілеспрямовано йду до мети. Шукаю стабільну, офіційну роботу в хорошій компанії з майбутнім кар`єрним ростом. Хочу отримувати прозору зарплату. Підвищую свої професійні навики.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: