Resume from April 4, 2018

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/4681875

Начальник службы безопасности, 7 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
City:
Lutsk

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

заместитель начальника охраны

from 10.2016 to 10.2017 (1 year)
ТзОВ Спайс-Луцк, Луцк (изготовление и реализация приправ продуктовпитания)

за період роботи на посаді заступника начальника охорони ТзОВ "Спайс-Луцьк" надбано досвід в системі охоронної діяльності підприємства (проведення моніторингу засобів відео спостереження, контролю сигналізації, забезпечення якісного пропускного режиму, керівництва за підлеглим персоналом, дотримання техніки безпеки на виробництві та ін.)

Education

Васильковское ВАТУ

Обслуживание летательных аппаратов, Васильков
Specialized secondary, from 1990 to 1993 (3 years)

Стационар

Additional information

-в ЗСУ на протязі 6 років очолював групу з регламенту, ремонту та обслуговування літаків технічно – експлуатаційної частини (18 чоловік підпорядкованого особового складу), що сприяло у надбанні досвіду роботи з підлеглими на керівних посадах;
-в ОВС під час роботи у ВДІМ м. Луцьк багаторазово приймав участь в різнопланових заходах з розшуку злочинців, у виявленні, попередженні та припиненні злочинів загально кримінальної спрямованості та адміністративних правопорушень. Постійна робота з населенням, налагодженні співпраці з органами державної влади та місцевого самоврядування, здійснення організаційно-практичних заходів з проведення загальної та індивідуальної профілактики правопорушень під час моєї роботи була направлена на формування позитивної громадської думки щодо стану правопорядку та діяльності ДІМ, підвищення довіри населення до міліції, що забезпечило мені розвиток виконавських та організаторських здібностей за різними напрямками правоохоронної системи.
-в період роботи в підрозділі Головного управління Національної поліції України в області на більш високих рівнях продовжено роботу з керівниками органів державної влади, військового управління та всіх структур правоохоронних органів Волинської області, а також органів і підрозділів внутрішніх справ різних областей України та апарату МВС. Роботи за напрямками управлінської діяльності вплинула на удосконалення мого досвіду роботи в ОВС, а саме у сфері організації служби (в тому числі здійснення перевірок) добових нарядів, ведення діловодства в органах і підрозділах ГУНП.
-в охороні підприємства за період роботи на посаді заступника начальника охорони ТзОВ "Спайс-Луцьк" надбано досвід в системі охоронної діяльності підприємства (проведення моніторингу засобів відео спостереження, контролю сигналізації, забезпечення якісного пропускного режиму, керівництва за підлеглим персоналом, дотримання техніки безпеки на виробництві та ін.)
__________

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: