Resume from April 11, 2024 PRO

Руслан

Шеф-кухар (розробка меню)

Employment:
Part-time.
Age:
28 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф повар

from 07.2022 to now (1 year 9 months)
Сити Кафе "Будинок Великого Дива", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Выдача блюд, работа с поставщиками, контроль всех процессов кухни. Инвентаризации. Создание новых блюд.

Шеф-повар

from 04.2021 to 04.2022 (1 year)
Кофейня "Golden Cup", Славянск (Готельно-ресторанний бізнес)

Создание линии десертов(торты, пироженое и тд), авторские завтраки. Помощь в создании концепции кофейни.

Шеф-повар

from 08.2020 to 03.2022 (1 year 7 months)
Ресторан "Golden Ring", Славянск (Готельно-ресторанний бізнес)

Составление меню. Контроль качества. Работа с поставщиками. Обучение персонала.

Шеф-повар

from 05.2015 to 04.2020 (4 years 11 months)
Лубенская Слобода, Лубны (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль качества продукции. Разработка меню. Завтраков. Банкетного меню. Обучение персонала кухни. Контроль цен. Себестоимость. Открытие нескольких подраздилений на территории комплекса. Лайн чеки, чек листы. Внедрение нового оборудования. Изучения местных продуктов. Работа с собственной теплицей. Фермерами. Приготовление домашних сыров. Домашнего бездраживого хлеба.

Су-шеф

from 12.2014 to 04.2015 (4 months)
Ресторан Дрова, Буковель (Гостинично-ресторанный бизнес)

Сезона работа. Получение опыта. Изучение закарпатской кухни.

Су-шеф

from 09.2013 to 11.2014 (1 year 2 months)
Ресторан El Torro, Донец (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд, контроль продукции. Работа с зарубежным мясом

Повар мясной цех

from 07.2012 to 08.2013 (1 year 1 month)
Кафе "Эсприт SV", Донецк (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар горячий цех

from 12.2011 to 06.2012 (6 months)
Ливерпуль, Донецк (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовления блюд согласно технологи

Повар мясной цех

from 06.2011 to 11.2011 (5 months)
Кафе "Старый Шансон SV", Донецк (Гостинично-ресторанный бизнес)

Education

Донецкий колледж пищевых технологий и торговли

Технолог пищевой промышленности, Донецк
Specialized secondary, from 2010 to 2014 (4 years)

Additional education and certificates

Тренинг Александра Мусатова управления кухней ресторана

2017, 1 неделя

Knowledge and skills

MS Excel Адаптивність Розробка меню Випікання Комунікабельність Складання технологічних карт Європейська кухня

Additional information

Вітаю. Працюю над проектами тривалий час. Цікавить як великі так і маленькі міста. Ідеї, концепції є багато. Як шеф працював у різних містах країни, і також брав заклади у повному «мінусі», доводивши до гідного результату. Мав досвід відкриття кавʼярні зі сніданками та великою лінією десертів. Можу провести аудит закладу, вказати на критичні точки кухні. Функції які можу віиконати у вашому закладі:
-відкриття з нуля";
- проектування підприємств громадського харчування;
- аналіз та раціональність розрахункових проектів;
- розробка меню згідно з заданим концептом;
- Проведення дегустацій;
- Складання калькуляції та тех.карт;
- підбір обладнання і необхідного інвентарного знаряддя
- навчання персоналу із застосуванням взаєморозуміння,
розстановка процесу;
- Аналіз обладнання-інвентаря кухні.Доопрацювання логістики кухні
- Організація закупівель та робота з постачальниками.
-. полегшення задач кухарів за рахунок оптимізованої роботи з напівфабрикатами;
-. проведення значної творчої роботи з метою надання стравам вишуканості та естетичної привабливості;
-. введення прозорої та зрозумілої системи обліку

Тільки не повна зайнятість!

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: