Resume from November 29, 2021

Марія

Перекладач, репетитор англійської та словацької мов

Employment:
Full-time.
Age:
24 years
City of residence:
Berezhany (Ternopil Region)
Ready to work:
Kyiv, Remote, Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre

Pedagogická fakulta, anglický jazyk a kultúra, Nitra, Slovakia
Higher, from 2019 to 2022 (2 years 9 months)

Майбутній перекладач, вчитель і репетитор англійської мови

Language proficiencies

  • English — advanced
  • Russian — fluent
  • Slovak — advanced
  • Polish — average

Additional information

Я чесна та надійна людина. Я дуже люблю дітей, завжди іду з ними на контакт. Так, як я була студенткоюпедагогічного коледжу, то маю всі поняття педагогічного виховання. Рівень англійської мови- С1. Неодноразово демонструвала знання англійської на різних конференціях, чи на зустрічах з іноземними гостями.
Неодноразово сама відвідувала табори в якості відпочиваючого, і знаю велику кількість вожацьких хитростей, як зацікавити дітей, як підтримувати дисципліну у колективі, так як одного разу мене вибирали помічником вожатого. Я комунікабельна, можу знайти спільну мову з людьми різного віку, є організаторські здібності. Також я чуттєва, добра та співчутлива, завжди допомагаю тим, хто у біді. Я є творчою та креативною, швидко схоплюю нове, та можу ділитись цим з оточуючими. Також я відповідальна, терпляча, без шкідливих звичок.Зможу заохотити дітей займатись спортом, оскільки сама люблю спорт, та займаюсь волейболом, футболом та пішими походами на великі дистанції. Є велике бажання працювати на результат.
Дітей у наш час не просто зацікавити чимось, адже вони уже в усьому обінані завдяки інтернету. Але, так як я виросла в багатодітній сім'ї, у якій я є найстаршою, то я ще з дитинства вчилась бути з дітьми, ще меншеми за мене. Дітям зі мною завжди цікаво. Я знаю багато хитрощів, як зацікавити, чи перехитрити дітей. Обізнана у різних видах роботи з дітьми, знаю велику кількість цікавих ігор для дітей. Я трудолюбива, та можу тривалий час працювати без відпочинку.
Хочу здобути досвіт роботи з дітьми для подальшої педагогічної кар'єри.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: