Resume from April 5, 2021

Ирина

Директор по качеству, 40 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
54 years
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Закінчила Національний фармацевтичний університет у 1994 році, освіта— вища, спеціальність «фармацiя»— провізор.
Бажаю отримати посаду Директора з питань якості



Досвід роботи:
1 З червня 2020 року по теперішній час працюю в компанії «Капсулар» (виробництво продуктів харчування) інженером з якості. Відповідаю за напрямки: розробка та актуалізація документів ИСМ у відповідності до вимог ISO 9001-2015, ISO/ FSSC 22000, НАССР; внутрішні аудити, робота з невідповідностями, рекламаціями та претензіями, монітринг та верифікація процесів виробництва.
2. З серпня 2018 року по червень 2020 року працювала у КЗОЗ Харківський обласний центр служби крові начальником відділу управління якістю – уповноваженою особою. Відповідала за впровадження та підтримку системи управління якістю у відповідності до вимог Належної виробничої практики лікарських засобів (GXP), ISO 9001-2015, ISO 13485, ISO 19011. Надавала дозвіл на використання сировини (донорської крові) та матеріалів у виробництві, дозвіл на реалізацію готової продукції (компонентів донорської крові).
3. З травня по серпень 2018 року - інженер зі стандартизації у фармацевтичній компанії «Лекхім». Займалась напрямками – кваліфікація виробників/постачальників, аналізом ризиків для якості продукції.
4. З жовтня 2010 по лютий 2018 року працювала у фармацевтичній компанії ПАТ «Київський вітамінний завод»:
- 2010-2012 – начальником Відділу контролю якості-уповноваженою особою (фізико-хімічна та мікробіологічна лабораторії);
- 2012-2018 - Уповноваженою особою, з посадовими обов’язками директора з якості. В підпорядкуванні були: Відділ контролю якості (фізико-хімічна та мікробіологічна лабораторії), Відділ управління якістю, Відділ валідації та кваліфікації. Основні обов'язки — впровадження та підтримка системи якості (GMP, GDP, ISO, НАССР), проведення аудитів виробників сировини та матеріалів в Україні та за кордоном, підготовка документів та отримання відповідних ліцензій. Під моїм керівництвом компанія отримала безстрокові ліцензії: на виробництво лікарських засобів, оптову торгівлю, імпорт, атестат лабораторії. Була проведена сертифікація дільниць на відповідність вимогам GMP.

- 2009-2010 рік - провідний фахівець Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками. Перевірка дотримання вимог ліцензування з виробництва, імпорта, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами.
- 2000-2009 — фармацевтична компанія ООО “Дослідний завод “ГНЦЛС”, начальник Відділу контролю якості — уповноважена особа. В підпорядкуванні були фізико-хімічна та мікробіологічна лабораторія.

До 2000 року працювала на оптовій фармацевтичній фірмі та лаборантом в
НФаУ.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: