Resume from June 22, 2018 PRO

Максим

Тренер тренажерного зала, 10 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
34 years
City of residence:
Pavlohrad
Ready to work:
Dnipro, Pavlohrad

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Вчитель фізичного виховання, тренер з легкої атлетики та баскетболу.

from 09.2010 to now (13 years 9 months)
Троїцька ЗШ І-ІІІ ступенів комунальної форми власності, с. Троїцьке (Освіта, наука)

Мої вихованці, учні Троїцької школи, неодноразово ставли призерами та переможцями району і області з легкої атлетики, баскетболу, волейболу, футболу, гімнастики, шахів, плавання.
В 2017 році Переможець ІІ туру Всеукраїнського конкурсу "Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу" в номінації "Інноваційний урок фізичної культури".

Education

ДДІФКіС

Фізичне виховання та спорт, Днепр
Higher, from 2006 to 2011 (4 years 9 months)

Additional education and certificates

курси класического, спортивного массажа

2016

Knowledge and skills

Користувач Internet Google Сервіси Google

Language proficiencies

English — average

Additional information

За час моєї роботи на посаді вчителя фізичного виховання в Троїцькій школі мої вихованці здобули багато спортивних нагород, як призерів так і переможців не тільки районних, а й обласних змаганнь. Під моїм керівництвом збірна команда дівчат з баскетболу вперше за останні 30 років перемогла на районних змаганнях та успішно виступили на обласних (ІІІ м). Працюючи в школі в якій навчається 104 учні, виховав 10 учнів з ІІІ дорослим спортивним розрядом, 7 з ІІ дорослим спортивним розрядом з легкої атлетики та баскетболу.
В 2017 році в обласному конкурсі "Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу" став переможцем в номінації кращий "Інноваційний урок фізичної культури".
Продовжую активно займатись спортом, легкою атлетикою, кроссфітом, плаванням. Приймаю участь у районних, обласних та всеукраїнських змаганнях з легкої атлетики. Також активний учасник районних спортивних змагань з баскетболу, волейболу, спортивного багатоборства та інших.
Я активний, цілеспрямований, працьовитий, чесний та відвертий, маю прагнення до саморозвитку та вдосконалення своїх умінь та навичок.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: