Resume from June 7, 2024 PRO

Вадим

Графічний дизайнер

Employment:
Full-time.
Age:
39 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Дизайнер графічних робіт відділу міжнародного маркетингу

from 07.2023 to now (11 months)
Сузір'я, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Компанія «Сузір'я» національний постачальник товарів для зоомагазинів. Включає в себе найбільшу мережу зоомаркетів і грумінг-салонів "МasterZoo", виробництва "Природа" та "ProVET"

Обов'язки: генерація ідей спільно з маркетинговою командою для поліпшення візуальної комунікації в рекламних матеріалах, розробка POS-матеріалів, робота з упаковкою створення 3D візуалізації продукту, створення макетів для рекламних компаній та інших інструментів просування бренду та компанії з дотриманням вимог брендбуку відповідного бренду; створення візуального фото / відео / графічного контенту для брендів компанії, ретуш фото, додрукарська підготовка і передача у виробництво.

Графічний дизайнер відділу маркетингу та інновацій

from 07.2019 to 07.2023 (4 years)
Трипільське Сонце, Київ (Харчова промисловість)

Компанія «Трипільське Сонце» виробництво чаю. Продукція компанії представлена брендами «SHERLOCK SECRET», «TEA MOMENTS», «Трипільське Сонце», «Чайна родина».

Обов'язки: Розробка, адаптація та коригування дизайн-макетів для виробництва картонної, м’якої упаковки, стікерів, наклейок для продукту. Розробка, дизайн-макетів POS матеріалів, рекламних матеріалів, зовнішньої реклами та поліграфії. Взаємодія з Бренд-менеджерами та зовнішніми агентствами з питань креативних розробок. Підготовка DTP-файлів для передачі підрядникам на друк. Участь у первинних запусках виробництва картонної, м’якої упаковки, стікерів, наклейок для продукту, POS матеріалів, рекламних матеріалів. Присутність під час друку, контроль кольорів та технічного виконання.

Спеціаліст з макетування та дизайну

from 05.2007 to 05.2019 (12 years)
Юнівест Медіа, Київ (Видавництво, поліграфія)

«Юнівест Медіа» (Видавнича діяльність, журнали «Пропозиція», «Огородник», «Овощеводство». Виготовлення пакетів для насіння, послуги рекламного агентства).

Обов'язки: макетування та верстка упаковки (пакетів для насіння). Розробка макетів для поліграфії (листівки, візитки, плакати, банери тощо), верстка каталогів, брошур. Корекція кольору та ретуш ілюстрацій. Складання та передача файлів у друкарню. Робота з фотобазою, фотографування.

Дизайнер

from 10.2006 to 04.2007 (6 months)
Intercopy, Киев (Видавництво, поліграфія)

Широкоформатна друкарня «Intercopy» (Внутрішня і зовнішня реклама).

Обов'язки: прийом, перевірка та підготовка файлів до друку. Створення оригінал-макетів (сітілайти, білборди, банери), доопрацювання та корекція існуючих.

Education

Київський національний університет внутрішніх справ

Факультет права та підприємництва. Спеціальність юрист, Київ
Higher, from 2001 to 2006 (5 years)

Knowledge and skills

Adobe Photoshop Adobe Illustrator Adobe InDesign Adobe After Effects Adobe Premiere Pro Adobe Lightroom Blender QuarkXPress Знання офісних програм Adobe Dimension 3D-графіка Figma

Additional information

Вітаю, мене звати Вадим. Я працюю дизайнером більше десяти років, і здебільшого спеціалізуюсь на роботі з упаковкою. Також займаюся створенням рекламних макетів (візитки, листівки, флаєри, сертифікати, етикетки, наклейки, календарі, буклети), зовнішньої реклами (білборди, сітілайти, банери), та макетів для розміщення в Інтернеті. Маю навички у створенні 3D візуалізацій (мокапи), анімованих банерів, монтаж відео, фотозйомці. Особисті якості: пунктуальність, відповідальність, старанність, уміння працювати в режимі багатозадачності та терміновості. Нормально відношусь до коригувань та критики. Можу працювати як самостійно, так і у команді. Не маю шкідливих звичок.

Портфоліо за посиланням: https://www.behance.net/Design-KVV
[open contact info](look above in the "contact info" section)

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: