Resume from January 15, 2024 PRO

Аліна

Менеджер проєктів, 15 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
26 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Cherkasy

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Сестра медична

from 08.2017 to now (6 years 9 months)
Черкаська ЦРЛ, Черкассы (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Сестра медична поліклініки хірургічного відділення

Education

Черкаська медична академія

Сестра медична, Черкассы
Specialized secondary, from 2014 to 2017 (3 years)

Головне завдання медичної сестри, що визначається її посадовою інструкцією, – надавати долікарську медичну допомогу у поліклініці. Окрім того, вона бере участь у лікувальному процесі та діагностуванні, заповнює медичну документацію. Для упорядкованої роботи з пацієнтами медична сестра повинна стежити за порядком прийому пацієнтів у лікаря.

Knowledge and skills

Цілеспрямованість Комунікабельність Адміністрування офісу Управління салоном краси Управління командою Лідерство Ведення документації

Additional information

Пройшла додатково практично-теоретичний курс за фахом: " Класичний масаж. Антицелюлітний масаж" . З 6 листопада 2017 року по 8 грудня 2017року. Рекомендується для роботи у спортивних залах та салонах краси.

Доброго дня !
Аркалюк Аліна Андріївна 23.05.1997( 23 роки) По закінченню Черкаської медичної академії(2017рік) відразу почала працювати в КНП « Черкаська центральна районна лікарня» 2 роки медичною сестрою поліклініки в хірургічному кабінеті та 1 рік в кабінеті інфекційних захворювань.

Володію навиками операційної медсестри, в/в, в/м ін‘єкціями, як складати звітність, ввести медичну документацію, користуватись ПК, стресостійка, комунікабельна.
Півроку з моменту пандемії проводила обстеження населення на COVID-19.

За минулий час зарекомендувала себе з позитивного боку. Володію досвідом роботи, маю хороші практичні знання по своїй спеціальності, що дозволяє мені успішно справлятися з роботою.

При виконанні завдань проявляю чіткість, старанність, ініціативу, вмію самостійно організувати свою роботу. В ургентних ситуаціях зберігаю виключну холоднокровність і здатність до швидкого прийняття вірних рішень (позначається стаж роботи медсестрою поліклініки хірургічного відділення).

Відмінно розумію значущість своєї роботи і отримую задоволення від досягнутих в ній успіхів. Трудова віддача відповідає висунутим вимогами, зазвичай все роблю вчасно. Здатна, якщо того вимагають інтереси справи, пожертвувати особистим часом.

У міру можливості приділяю увагу підвищенню рівню знань за своїм фахом. Дисциплінарних стягнень не маю.

Працювала з листопада 2020 року в кол-центрі медичного страхування «Сервіс Здоров‘я» на посаді менеджера з організації консультативних послуг. Вдосконалила навики користування 1С, як швидко вирішувати проблеми клієнта, в телефонному режимі домовлятись про всі зустрічі чи візити до спеціалістів, які потрібні клієнту в будь-якому місті чи селищі, робити звітність та дізнаватись нові умови договір старухання.

Вмію робити короткі відео-ролики з запрошеннями на зустріч або звіт про якийсь захід. Люблю фотографувати та обробляти фото. Стосовно створення декорацій розвиваюсь в цьому напрямку є певні фото моїх робіт по декору.

У спілкуванні з людьми ввічлива і тактовна. В особистій поведінці проявляю скромність. За характером спокійна людина, вкрай рідко виявляю дратівливість.
В цілому правильно налагоджую взаємини з колегами. Користуюсь певним авторитетом в колективі.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: