Resume from October 5, 2023 PRO

Андрій

Учитель фізкультури, 8 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
34 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Вчитель фізичної культури

from 09.2012 to 12.2020 (8 years 3 months)
КЗО СЗШ 56, Дніпро (Освіта, наука)

Вчитель фізичної культури, перша категорія. Отримані сертифікати : "Курси підвищення кваліфікації вчителів фізичної культури по 36 годинній програмі "Методика викладання футболу ", "Впровадження варіативного модуля " Баскетбол " в процес фізичного виховання освітніх навчальних закладів Дніпропетровщини", "Формування толерантного ставлення до ВІЛ - позитивних дітей у системі шкільної та дошкільної освіти", "Дитяча легка атлетика IAAF", "Методика впровадження інтерактивних технологій на уроках фізичної культури", "Методика викладання варіативного модулю "Волейбол", "Методика впровадження сучасних фітнес-технологій на уроках фізичної культури". З дівчатами 2005 р.н. зайняли 3 місце на міських змаганнях з баскетболу Шкільні ігри Дніпра. Часто входимо в трійку призерів на рівні районних змагань. В 2017 році потрапили до десятки найкращих команд міста на фінальних міських змаганнях військово-патріотичної спортивної гри "Сокіл" ("Джура"). Кожен рік приймаю участь в міських напівмарафонах : Interpipe Dnipro Half Marathon та ATB Dnipro Marathon.

Education

Дніпропетровський державний інститут фізичної культури і спорту

Фізичне виховання, Дніпро
Higher, from 2006 to 2011 (4 years 9 months)

Additional information

Моє кредо : завжди досягати поставленої мети, не зважаючи на життєві перешкоди. Моє педагогічне кредо : здоров'я дітей - багатство країни. Кожен рік приймаю участь в напівмарафоні. На своєму прикладі хочу показати учням, що спорт і фізична культура - це невід'ємна частина нашого життя.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: