Resume from September 14, 2018 PRO

Інна

Няня-гувернантка

Employment:
Full-time.
Age:
25 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Вихователь

from 03.2018 to 06.2018 (3 months)
Дошкільний навчальний заклад, Київ (Освіта, наука)

Education

БГК ім. І.С Нечуя-Левицького

Дошкільна освіта, Богуслав
Specialized secondary, from 2015 to 2018 (2 years 10 months)

Навчалася на спеціальності дошкільна освіта англійська мова, за час навчання проходила практику в різних вікових групах, як на посаді вихователя так і на посаді вчителя англійської мови, також вивчала методики по роботі з дітьми дошкільного віку, психологію дошкільного віку. Під час практики та роботи виявила, що без проблем знаходжу індивідуальний підхід до дітей.

Additional information

Працювала вихователем в дитячому садочку м. Києва. Спеціальність обрала через велику любов до дітей. Активна, позитивна та весела, намагаюсь постійно поновлювати свої знання актуальними методами роботи з дітьми. Ігри, розваги, за потреби і заняття планую тільки після знайомства з дитиною, так як повинна знати що для дитини цікаво та чим вона любить займатися. За потреби можу викладати англійську мову(за домовленістю). Найкраще на розвиток дитини впливає ігрова діяльність, тому намагаюсь вільний час дитини урізноманітнити веселими іграми, як дидактичними так і рухливими, читанням казок. Намагаюсь не відходити від того, що подобається дитині, адже дитина - це особистість у якої свої потреби та вподобання.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: