Resume from April 20, 2023 PRO

Марина

Менеджер з закупівель, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
46 years
City of residence:
Dubno
Ready to work:
Dubno, Lutsk, Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер постачання

from 12.2013 to 04.2023 (9 years 4 months)
ПрАТ Дубномолоко, Дубно (Харчова промисловість)

Участь у розробці нових проектів, пошук нових інгредієнтів та матеріалів,участь у тестуванні,контроль погодження макетів, формування поточних платежів в 1С, контроль загальної дебіторської заборгованості постачальників, формування місячного бюджету,моніторинг цін, закупівля основних матеріалів та контроль за залишками на складах,організація вигрузки машин, робота з браком, поверненням, рішенням спірних питань з постачальниками, контроль за виконанням заявок, підготовка документації на тендер, погодження підписання угод та специфікацій.

Начальник відділу постачання

from 09.2009 to 07.2012 (2 years 10 months)
ТзОВ "Ливарно-механічний завод", Дубно (Металургійна промисловість, металообробка)

закупівля основних та поточних матеріалів для виробництва, контроль залишків на складі, розрахунок норм витрат матеріалів, пошук вигідних пропозицій для закупівлі, проведення переговорів з потенційними постачальниками, моніторинг цін, підготовка документації для участі в тендерних закупівлях. Розширення кліентської бази для ринку збуту готової продукції, контроль дебіторської заборгованості по контрагентах.

Управитель

from 10.2008 to 09.2009 (11 months)
ТзОВ"Букмекерська контора Марафон", Дубно (Готельно-ресторанний бізнес)

підбір персоналу (проведення співбесід з потенційними працівниками)пошук приміщення для бізнесу,оформлення угод з орендодавцями,організація та контроль за роботою каси,прогнозування, ведення звітної документації, оформлення звітності для податкової інспекції, організація та проведення реклами.

Менеджер з реалізації

from 10.2005 to 09.2008 (2 years 11 months)
видавництво "Ранок", Дубно (друкована продукція)

реалізація друкованої продукції по шкільним закладам, вміння працювати з товаром(замовлення, прийом, переоблік, повернення),побудова ефективної системи продажів, планування маршруту для максимально зручної доставки,виконання плану продажів компанії,звітність,анілітика

Education

РДГУ

Педагог, Рівне
Higher, from 2005 to 2007 (1 year 9 months)

Knowledge and skills

1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік Розрахунок залишків матеріалів,проведення переговорів. Наявність водійського посвідчення категорії "В" Робота в системі ХАССП, аналітика показників, Вміння працювати з великою кількістю SKU

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Polish — beginner
  • Ukrainian — fluent

Additional information

працюю в харчовій промисловості, відділ постачання.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: