Resume from February 4, 2019

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/4825604

Администратор, деловод, PR-менеджер, копирайтер, оператор колл-центру, журналист, 7 000 UAH

Employment:
Full-time.
City of residence:
Buchach
Ready to work:
Ternopil

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Спеціаліст

from 09.2010 to 08.2017 (6 years 11 months)
Управління праці та соціального захисту населення РДА, Бучач (соціальна сфера)

Експертиза колективних договорів, робота з підприємствами з питань своєчасної виплати зарплати, ліквідації її заборгованості та дотримання трудового та пенсійного законодавства,оформляла акти про результати проведених перевірок з питань пенсійного законодавсва, вивчала і розглядала скарги і звернення громадян, працювала з базою даних переміщених осіб,програмами АСОПД та ЄДАРП, позаштатним радником НСПП, секретарем робочої групи з легалізації зайнятості, в. о. спеціаліста з питань оплати праці, видавала довідки тощо.

Зав.сектором зв"язків із ЗМІ та внутрішньої політики

from 12.2009 to 09.2010 (9 months)
РДА, Бучач (апарат)

Підготовка матеріалів для висвітлення діяльності керівництва РДА та структурних підрозділів в місцевих та електронних ЗМІ, організація масових заходів,моніторинг суспільно- політичної ситуації в районі, співпраця в межах компетенції з політичними партіями та громадськими організаціями, аналізувала, узагальнювала, прогнозувала події суспільно- політичного та соціально-економічного життя району та готувала щоденну, щотижневу та щомісячну оперативну інформацію, розглядала звернення, листи, заяви та скарги громадян, установ та організацій району, секретар оргкомітетів з питань проведення масових заходів тощо.

Education

ТНЕУ

Економіст, Тернополь
Higher, from 2006 to 2007 (9 months)

Additional education and certificates

ТДТУ ім.Пулюя

2008,2 місяці

Knowledge and skills

MS Office АСОПД/КОМТЕХ

Language proficiencies

Russian — fluent

Disability

3rd degree.

Additional information

Досвід організаторської роботи та керівником прес-служби (апарат РДА), секретарем робочої групи з легалізації зайнятості; знання колективно-договірної роботи, трудового та пенсійного законодавства. Орієнтуюся в соціально- політичному просторі. Відповідальна, ініціативна, дисциплінована. Маю добрі комунікативні якості. Готова підвищувати кваліфікацію необхідну для роботи.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: