Resume from April 22, 2024 PRO

Семен

Шеф-кухар (оновлення меню, відкриття ресторану)

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
29 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Bukovel, Chernivtsi, Ivano-Frankivsk, Khmelnytskyi, Lutsk, Lviv, Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Проєктна Робота

from 02.2022 to 02.2023 (1 year)
Р-н «Хата», р-н „SNTR”, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

р-н Хата:
*Зміна направлення меню з базового направлення української кухні на сучасну
*Cтворення авторських страв та технологічних карт
*Навчання персоналу
*Участь в маркетінгу бренду

р-н SNTR:
*Переформатування напрямку кухні ресторану
*Навчання кухарів
*Робота з обліком
*Відкриття нового ресторану

Бренд-шеф

from 01.2021 to now (3 years 3 months)
Fratelli (ресторан "Кефаль"), Львів,Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

*Проектування та відкриття ресторану з фундаменту двох ресторанів компанії як бренд шеф та керуючий
*Співпраця з бек-офіс
*Створення концепціі
*Контроль облікових систем
*Стандартизація процесів
*Створення меню та його ціноутворення
*Контроль показників KPI
*Створення концептуального направлення ресторану спочатку як Шеф-кухар пізніше Керуючий
*Проєктування на етапі забудови: закупка обладнання , технічна складова будови від фундаменту до запуску
*Підбір персоналу та його навчання, робота з усіма ланками підприємства : фін частина , логістика
*Робота з постачальниками, проведення підвищення кваліфікації співробітників , залучення в подальщій проєктній частині відкриття ресторанів компаніі.
Призупинення співпраці у звязку з війною в Україні.

Працедавець “Tairovo Vinery” & FRATELLI

Бренд-Шеф

from 06.2020 to 01.2021 (7 months)
Стейкхаус, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф 3 ресторанів Савви Лібкина
(Steak house meat and wine, Tavernetta pizza & prosecco , Pan pizza )
*Робота з постачальниками
*Навчання персоналу
*Збільшення показників продажів

Концепт шеф ресторану / Шеф-кухар

from 01.2019 to 06.2020 (1 year 5 months)
Тісто сир і тітка Белла, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

*Створення автентичного італійського меню
*Проведення майстеркласів
*Контроль показників продажів меню.

Су-шеф

from 01.2018 to 01.2019 (1 year)
Академія успішних кухарів « Gastroloft», Київ (Освіта, наука)

*Навчання студентів базового курсу з кулінарії
*Створення технологічних карт
*Проведення майстеркласів для шеф-кухарів
*Робота з молекулярною кухнею
*Проведення шоу "Звана Вечеря"

Додаткова робота

Шеф-кухар

from 01.2017 to 01.2019 (2 years)
Campa club, Буча (Готельно-ресторанний бізнес)

*Контроль та навчання персоналу
*Робота з постачальниками
*Проведення весіль 300+ осіб

Кухар

from 12.2014 to 12.2017 (3 years)
Przystan Marina, Wroclaw Poland (Готельно-ресторанний бізнес)

*Робота з одним з найкращіх Шеф кухарів Польщі Karol Sankowski *Робота на гарячому та кондитерських цехах
*Участь в авторських кейтерінгах , банкетах , обслуговування селебрітіс.

Education

ЧТЕІ КНТЕУ

Ресторанні технології та фуд-дизайн, Чернівці
Higher, from 2022 to 2026 (4 years)

Підвищення кваліфікації та українська освіта

Wyzsza szkoła logistyki I transportu we Wrocławiu

Logistyka, Вроцлав
Higher, from 2014 to 2017 (3 years)

Київський військовий ліцей ім.Івана Богуна

Київ
Secondary, from 2012 to 2014 (2 years)

Additional education and certificates

Музична школа по класу «Саксофон»

5 років

Knowledge and skills

MS Word MS Excel MS Office MS PowerPoint Iiko Poster Syrve Організація роботи ресторанів Комунікабельність Адаптивність Європейська кухня Українська кухня

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • Polish — fluent

Additional information

Портфоліо страв. [open contact info](look above in the "contact info" section)



Концептні роботи відкриття ресторанів та їх оновлення:
*Біла Сова (Вінниця) відкриття
*Губернія (Житомир) оновлення
*Portfolio (Київ) оновлення
*Raysky (Одеса) відкриття
*Тісто, сир та тітка Белла (Київ) відкриття
*Кефаль (Одесса) відкриття
*SNTR(Чернівці) відкриття
*Хата (Чернівці) оновлення
*Кефаль (Львів) відкриття


Бронзова медаль "Золотий шеф-кухар України 2018"


Водійське посвідчення категорії B2

Захоплення : Туризм , Авто , Кино

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: