Семен
Шеф-кухар (оновлення меню, відкриття ресторану)
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 29 years
- City of residence:
- Lviv
- Ready to work:
- Bukovel, Chernivtsi, Ivano-Frankivsk, Khmelnytskyi, Lutsk, Lviv, Ternopil
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email, Facebook and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/4836953
Work experience
Проєктна Робота
from 02.2022 to 02.2023
(1 year)
Р-н «Хата», р-н „SNTR”, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)
р-н Хата:
*Зміна направлення меню з базового направлення української кухні на сучасну
*Cтворення авторських страв та технологічних карт
*Навчання персоналу
*Участь в маркетінгу бренду
р-н SNTR:
*Переформатування напрямку кухні ресторану
*Навчання кухарів
*Робота з обліком
*Відкриття нового ресторану
Бренд-шеф
from 01.2021 to now
(3 years 3 months)
Fratelli (ресторан "Кефаль"), Львів,Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
*Проектування та відкриття ресторану з фундаменту двох ресторанів компанії як бренд шеф та керуючий
*Співпраця з бек-офіс
*Створення концепціі
*Контроль облікових систем
*Стандартизація процесів
*Створення меню та його ціноутворення
*Контроль показників KPI
*Створення концептуального направлення ресторану спочатку як Шеф-кухар пізніше Керуючий
*Проєктування на етапі забудови: закупка обладнання , технічна складова будови від фундаменту до запуску
*Підбір персоналу та його навчання, робота з усіма ланками підприємства : фін частина , логістика
*Робота з постачальниками, проведення підвищення кваліфікації співробітників , залучення в подальщій проєктній частині відкриття ресторанів компаніі.
Призупинення співпраці у звязку з війною в Україні.
Працедавець “Tairovo Vinery” & FRATELLI
Бренд-Шеф
from 06.2020 to 01.2021
(7 months)
Стейкхаус, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Бренд-шеф 3 ресторанів Савви Лібкина
(Steak house meat and wine, Tavernetta pizza & prosecco , Pan pizza )
*Робота з постачальниками
*Навчання персоналу
*Збільшення показників продажів
Концепт шеф ресторану / Шеф-кухар
from 01.2019 to 06.2020
(1 year 5 months)
Тісто сир і тітка Белла, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
*Створення автентичного італійського меню
*Проведення майстеркласів
*Контроль показників продажів меню.
Су-шеф
from 01.2018 to 01.2019
(1 year)
Академія успішних кухарів « Gastroloft», Київ (Освіта, наука)
*Навчання студентів базового курсу з кулінарії
*Створення технологічних карт
*Проведення майстеркласів для шеф-кухарів
*Робота з молекулярною кухнею
*Проведення шоу "Звана Вечеря"
Додаткова робота
Шеф-кухар
from 01.2017 to 01.2019
(2 years)
Campa club, Буча (Готельно-ресторанний бізнес)
*Контроль та навчання персоналу
*Робота з постачальниками
*Проведення весіль 300+ осіб
Кухар
from 12.2014 to 12.2017
(3 years)
Przystan Marina, Wroclaw Poland (Готельно-ресторанний бізнес)
*Робота з одним з найкращіх Шеф кухарів Польщі Karol Sankowski *Робота на гарячому та кондитерських цехах
*Участь в авторських кейтерінгах , банкетах , обслуговування селебрітіс.
Education
ЧТЕІ КНТЕУ
Ресторанні технології та фуд-дизайн, Чернівці
Higher, from 2022 to 2026 (4 years)
Підвищення кваліфікації та українська освіта
Wyzsza szkoła logistyki I transportu we Wrocławiu
Logistyka, Вроцлав
Higher, from 2014 to 2017 (3 years)
Київський військовий ліцей ім.Івана Богуна
Київ
Secondary, from 2012 to 2014 (2 years)
Additional education and certificates
Музична школа по класу «Саксофон»
5 років
Knowledge and skills
Language proficiencies
- English — average
- Ukrainian — fluent
- Polish — fluent
Additional information
Портфоліо страв. [
Концептні роботи відкриття ресторанів та їх оновлення:
*Біла Сова (Вінниця) відкриття
*Губернія (Житомир) оновлення
*Portfolio (Київ) оновлення
*Raysky (Одеса) відкриття
*Тісто, сир та тітка Белла (Київ) відкриття
*Кефаль (Одесса) відкриття
*SNTR(Чернівці) відкриття
*Хата (Чернівці) оновлення
*Кефаль (Львів) відкриття
Бронзова медаль "Золотий шеф-кухар України 2018"
Водійське посвідчення категорії B2
Захоплення : Туризм , Авто , Кино
Similar candidates
Шеф-кухар (розробка та оновлення меню, аудит закладу)
60000 UAH, Ivano-Frankivsk, Uzhhorod, Chernivtsi
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Dnipro, Zaporizhzhia
,
more 8 cities
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Ivano-Frankivsk, Vinnytsia
,
more 8 cities
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Vinnytsia, Zaporizhzhia
,
more 8 cities
Шеф-кухар (запуск з нуля, розробка меню, ребрендинг)
Ivano-Frankivsk, Lviv
,
more 4 cities