• PRO

Семен

Бренд-шеф (оновлення меню, відкриття ресторану)

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
29 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Kyiv, Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бренд шеф (проєкт)

from 02.2022 to 02.2023 (1 year)
Р-н «Хата», р-н „SNTR”, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

* р-н "Хата" :

Зміна направлення меню з базового направлення української кухні на сучасну, створення авторських страв технологічних карт , навчання кухарів , зйомка промо-ролика для маркетингу.



* р-н "SNTR" :

Переформатування напрямку кухні ресторану , навчання кухарів , робота з обліком , відкриття нового ресторану



*Керування персоналом 15 осіб





М.Чернівці

Керуючий ресторанного бізнесу - Бренд шеф

from 01.2021 to now (3 years 6 months)
Fratelli (ресторан "Кефаль"), Львів,Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

*Створення концептуального направлення ресторану спочатку як Бренд-Шеф, пізніше як Керуючий ресторанного бізнесу

*Проєктування на етапі забудови проєктів з загальною посадкою до 500 осіб

*Закупка обладнання

*Технічна складова будови від фундаменту до запуску

*Підбір персоналу та його навчання

*Робота з усіма ланками підприємства : фін частина , логістика ,
робота з постачальниками
*Проведення підвищень кваліфікації співробітників ,
*Залучення в подальщій проєктній частині відкриття ресторанів компаніі по Україні

*Керування персоналом 60 осіб



Працедавець “Tairovo Vinery” & FRATELLI

Бренд-Шеф

from 06.2020 to 01.2021 (7 months)
Ресторани Сави Лібкина, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф 3 ресторанів Савви Лібкина:

(Steak house meat and wine, Tavernetta pizza & prosecco, Pan pizza ) *Робота з постачальниками

*Навчання персоналу

*Розробка меню

*Керування персоналом 20 осіб







М.Одеса

Бренд шеф

from 04.2019 to 06.2020 (1 year 2 months)
Тісто сир і тітка Белла, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

*Відкриття ресторану з 0

*Створення автентичного італійського меню

*Проведення майстеркласів

*Контроль показників продажів меню

*Сезонні оновлення

*Проведення банкетів

*Керування персоналом 12 осіб



М.Київ

Су-шеф

from 11.2018 to 04.2019 (5 months)
Академія успішних кухарів « Gastroloft», Київ (Освіта, наука)

*Навчання студентів базового курсу з кулінарії

*створення технологічних карт

*проведення майстеркласів для шеф-кухарів

*робота з молекулярною кухнею

*проведення гастро-шоу "звана вечеря"



М.Київ

Шеф-кухар

from 11.2017 to 11.2018 (1 year)
Portfolio, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

*Оновлення меню
*Робота з обліковими програмами
*Керування персоналом 12 осіб

Шеф-кухар

from 01.2017 to 10.2017 (9 months)
Campa club, Буча (Готельно-ресторанний бізнес)

*Контроль та навчання персоналу

*Робота з постачальниками

*Проведення весіль 300+ осіб

*Обслуговування тенісних кортів та готелю

корпоративів

*Складання авторського меню

*Робота з показниками кухні.

*Керування персоналом 10 осіб



М. Буча

Кухар

from 12.2014 to 12.2016 (2 years)
Przystan Marina, Wroclaw Poland (Готельно-ресторанний бізнес)

*Робота з одним із найкращіх Шеф-кухарів Польщі Karol Sankowski

*робота на гарячому та кондитерських цехах

*участь в авторських кейтерінгах , банкетах

*Обслуговування гостей вищого сигменту



М.Вроцлав Польща..

Education

ЧТЕІ КНТЕУ

Ресторанні технології та фуд-дизайн, Чернівці
Higher, from 2022 to 2026 (4 years)

Підвищення кваліфікації та українська освіта

Wyzsza szkoła logistyki I transportu we Wrocławiu

Logistyka, Вроцлав
Higher, from 2014 to 2017 (3 years)

Київський військовий ліцей ім.Івана Богуна

Київ
Secondary, from 2012 to 2014 (2 years)

Additional education and certificates

Музична школа по класу «Саксофон»

5 років

Knowledge and skills

  • MS Word
  • MS Excel
  • MS Office
  • MS PowerPoint
  • Iiko
  • Poster
  • Syrve
  • Організація роботи ресторанів
  • Комунікабельність
  • Адаптивність
  • Європейська кухня
  • Українська кухня

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • Polish — fluent

Additional information

Портфоліо страв:

[open contact info](look above in the "contact info" section)







Роботи з ресторанами України:



* р-н Губернія (Житомир) оновлення меню (2019,2024р)

* р-н Portfolio (Київ) оновлення меню (2018р)

* р-н Raysky (Одеса) відкриття ресторану (2020р)

* р-н Тісто, сир та тітка Белла (Київ) відкриття ресторану (2019р)

* р-н Кефаль (Одесса) відкриття ресторану та керування (2021р)

* р-н Premier Hall (Сторожинець) оновлення меню (2022р)

* р-н SNTR(Чернівці) відкриття ресторану (2022р)

* р-н Хата (Чернівці) оновлення меню (2022р)

* р-н Кефаль (Львів) відкриття ресторану (2023р)

* р-н AYO (Київ) оновлення меню (2024р)

* р-н Біла Сова (Вінниця) відкриття ресторану (2023,2024р)

* р-н Centrum (Шепетівка) відкриття ресторану (2024р)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: