Resume from June 25, 2018

Анна

Менеджер із зв'язків з громадськістю, 17 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
29 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер зв'язків з громадськістю

from 01.2018 to 06.2018 (5 months)
Агрохімічні технології, Киев (Сільське господарство, агробізнес)

Обов'язки: організація роботи та ведення агрономічного відділу (консультантів з агрономічних питань), покращення якості зворотнього звязку, робота зі скаргами. Проведення сезонних заходів (дні поля, конференції, вн. дослідження компанії) забезпечення POS матеріалами відділу продажів згідно б'юджету.

Технік-агрохімік

from 07.2016 to 11.2017 (1 year 4 months)
Agro Flow System, Киев (Сільське господарство, агробізнес)

Розробка та впровадження в господарства новітніх систем моніторингу (сенсори ґрунтові, водні, метеостанції, аналіз зібраних даних, доступ через особистий кабінет на сайті компанії).
Інформаційний супровід, організація виставок, конференцій. Розробка рекламних матеріалів, документів до продуктів компанії (патентування, інструкції з експлуатації та ін.) Залучення нових клієнтів, супровід угод.

Education

Національний університет біоресурсі і природокористування України

Захист рослин, Киев
Higher, from 2012 to 2017 (5 years 3 months)

Володію необхідними знаннями з засобів захисту рослин, технологіями вирощування культур відкритого та закритого ґрунту. Маю практичні навики вирощування (навчальна практика та робота в теплицях).

Knowledge and skills

Adobe Photoshop Adobe Illustrator CorelDRAW Adobe InDesign MS Excel MS Office MS Word MS PowerPoint Малювання Windows Adobe Linux

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Маю досвід організації вирощування овочевих культур в теплицях, знаю вимоги та технології їх вирощування. Здатна до аналізу стану умов вирощування, пошуку та реалізації альтернативних рішень та вирішення непередбачуваних проблем.

Слідкую за тенденціями та науковими досягненнями в галузі сільського господарства. Маю бажання розвиватись, навчатись та отримувати більше практичного досвіду.

Добре працюю в команді, маю лідерські якості, вмію організувати роботу. Виконувала обов'язки менеджера з продажу, PR менеджера. Хороший виконавець, мала досвід і на керівній посаді.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: