Resume from July 5, 2018

Роман

Шеф-повар, су-шеф, 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
33 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Су-шеф

from 03.2018 to 07.2018 (4 months)
Р-н «Сейф» (Наша карта), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

from 07.2017 to 02.2018 (7 months)
Р-н «Trappist», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар гарячого процесу, робота з хоспером та грилем, тайський процес.

from 03.2016 to 03.2017 (1 year)
Р-н «Coin», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар гарячого процесу (паназіатська кухня).

from 11.2015 to 03.2016 (4 months)
Р-н «TOUCH CAFE», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар гарячого процесу (хоспер, пицца).

from 06.2015 to 10.2015 (4 months)
Р-н «Very Well Café», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший зміни, су-шеф.

from 06.2013 to 06.2015 (2 years)
Р-н «Пивний Сад», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар гарячого процесу ( м’ясного і рибного процесу).

from 05.2011 to 05.2012 (1 year)
Р-н «Апрель» (Наша карта), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар гарячого процесу, робота на мангалі.

from 05.2011 to 09.2011 (4 months)
Р-н «Olmeca Plage» (Наша карта), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

КНТЕУ

Магістр. Спеціальність - Виробництво харчової продукції, інженерія та технологія. Інженер-технолог., Киев
Higher, from 2011 to 2016 (4 years 11 months)

Additional information

Ключова інформація:
–знання української, європейської, італійської, азіатської кухні;
–виконання організаційних обовязків су-шефа та шефа;
–ідеальне знання та техніка базових навичок кухаря (обробляння та зберігання продуктів; приготування їжі; сервірування страв);
–особисті якості: вміння працювати в команді, відповідальність, акуратність, пунктуальність, швидкість та здібність.
Додаткові інтереси:
активна участь в кулінарних конкурсах серед молодих та професійних шеф-кухарів і кухарів; професійний інтерес та відвідування майстер-класів з приготування класичних та сучасних технологій страв.
Учасник міжнародного конгресу шеф-кухарів «Fontegro». Призер кулінарного конкурсу « Без кителей но в фартуках» ( ІІ місце) серед ста молодих професіоналів-кухарів України.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: