Resume from December 2, 2021 PRO

Ольга

Менеджер систем якості

Employment:
Full-time.
Age:
29 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Mariupol

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Заступник завідувача виробництва

from 08.2021 to now (2 years 9 months)
Компанія NOVUS, Київ (Мережа супермаркетів, роздрібна торгівля)

Менеджер систем якості

from 04.2021 to now (3 years 1 month)
ТОВ "Вел Міт", Київ (М'ясопереробний комплекс)

-Контроль роботи з функціонування системи управління безпечності харчових продуктів НАССР 22000.
-Контроль усіх підрозділів підприємства що до якості та безпечності продукції.
-Ведення нормативної документації.
- Контроль вхідної сировини та допоміжних матеріалів на підприємстві.
-Контроль якості готової продукції та напівфабрикатів (н\ф).
-Контроль за додержанням технологічних процесів під час виготовлення продукції.

Майстер цеху з виготовлення ковбасних виробів та напівфабрикатів

from 01.2021 to 04.2021 (3 months)
ТОВ "Вел Міт", Київ (М'ясопереробний комплекс)

-Керівництво виробничо-господарською діяльністю цеху з виготовлення ковбасних виробів та н\ф.
-Забезпечення виконання виробничих завдань, ритмічний випуск продукції високої якості.
-Контроль якості вхідної сировини.
-Контроль виготовлення якісної продукції по смаковим та органолептичним показникам згідно затверджених рецептур.
-Раціональна організація працюючих на виробничих дільницях.

Помічник майстра ковбасного цеху та напівфабрикатів

from 09.2018 to now (5 years 8 months)
ТОВ "АльфаФуд", Киев (М'ясопереробний комплекс)

- Виконання доручень майстра цеху приготування ковбасних виробів і н / ф.
- За відсутності майстра виконання контролю виробничо-господарської діяльність цеху.
- Допомога в контролі виконання виробничих завдань.
- Участь в організації поточного виробничого процесу, ритмічний випуск продукції високої якості.
- Виконання вимог внутрішньої документації системи управління.
- Виконання всіх вимог НАССР.
- Ведення обліку наявних на складі спецій, матеріальних цінностей і звітну документацію. Участь в проведенні інвентаризації.
- Контроль якості спецій і умов їх зберігання під час використання на виробництві.

Бригадир цеху обробки сировини

from 05.2017 to 07.2018 (1 year 2 months)
М'ясопереробний комплекс "Столичний", Киев (М'ясопереробний комплекс)

- Організація технологічного процесу.
- Організація работи в цеху.
- Контроль якості сировини на підприємвстві.
- Контроль дотримання стандартів підприємства.
- Контроль дотримання санітарних норм.
Ознайомлена з основними вимогами стандартів
ISO 9001 и ISO 22000, системой HACCP

Education

Київський національний торговельно-економічний університет

Факультет ресторанно-готельного и туристичного бізнесу, Киев
Higher, from 2012 to 2018 (6 years)

Ступінь бакалавра за напрямом підготовки " Харчові технології та інженерія"
Ступінь вищої освіти магістр спеціальність "Харчові технології" спеціалізація "Ресторанні технології"

Knowledge and skills

MS Word MS PowerPoint 1С:Підприємство

Additional information

Особисті якості:
-Відповідальна
-Комунікабельна
-Швидко навчаюсь
-Цілеспрямована
-Схильна до професійного та особистого вдосконалення

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: