Resume from September 19, 2018

Катерина

Музыкальный руководитель, вчитель музики

Employment:
Full-time.
Age:
32 years
City:
Brody

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Муз.керівник

from 10.2016 to 02.2018 (1 year 4 months)
ДНЗ, Броди (Освіта, наука)

Музична освіта й естетичне виховання дітей відповідно до програми, що реалізується в даному типі дошкільного закладу,сприяння формуванню у дітей інтересу й любові до музики, співів,розвиток їхніх здібностей, талантів у різних видах музичної діяльності, проведення музичних занять, музичних концертів, участь в організації свят, дитячих розваг, ранкової гімнастики, індивідуальна робота з основних видів музичної діяльності.Звільнена у звязку з виходом основного працівника.

Education

КОГПА ім.Т Шевченка

Музичне мистецтво, Кременец
Higher, from 2008 to 2016 (7 years 9 months)

Кафедра гри на музичних інструментах та вокально-хорових дисциплін готує музикантів-педагогів на денній формі навчання зі спеціальності Музичне мистецтво (спеціалізації «хореографія» та «художня культура») за ступенями вищої освіти «Бакалавр», «Магістр» та освітньо-кваліфікаційним рівнем «Спеціаліст».
Науково-дослідна тема кафедри – Інноваційні технології в процесі викладання музичних дисциплін.Кафедра гри на музичних інструментах та вокально-хорових дисциплін забезпечує фундаментальну професійну підготовку фахівця-музиканта з навчальних дисциплін: основний музичний інструмент, додатковий музичний інструмент, шкільний пісенний репертуар, музична інформатика, диригування, постановка голосу, хорове аранжування, хорознавство, хоровий клас, акомпанемент та імпровізація, оркестровий клас.

Additional education and certificates

школа естетичного виховання

5 років

вокальна студія

3 роки

Knowledge and skills

Користувач ПК

Language proficiencies

  • Polish — advanced
  • Ukrainian — fluent
  • English — average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: