Resume from July 27, 2018

Андрій

Інженер-метролог

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
45 years
City:
Lutsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Прізвище, ім’я, по-батькові: Басалко Андрій Дмитрович

Рік народження: 1978

Контактний телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта: вища. У 2003 закінчив енергоощадний факультет Луцького державного технічного університету за спеціальністю “Електротехнічні системи енергоспоживання” та здобув спеціальність інженер-електрик. У^1998 р. закінчив Вище професійне училище № 9 м. Луцька та здобув спеціальність електромеханік 5го розряду, слюсар контрольно-вимірювальних приладів та автоматики 4го розряду, організатор машинобудівного виробництва. У тому ж році закінчив курси оператора комп’ютерних систем.

Досвід роботи: пуск, налагодження та ремонт автоматичних ліній з виробництва харчової продукції, монтаж та налагодження системи автоматизованого управління паровою котельнею, виконання обов’язків відповідального за справний стан та безпечну експлуатацію парової котельні.

Попередні місця роботи:

З 01 квітня 2007 року по теперішній час – інженер з метрології та відповідальний за здійснення контролю за технічним станом й поточним обслуговуванням та ремонтом станцій пожежогасіння, системи пожежного водопроводу, протипожежної сигналізації, дотриманням вимог пожежної безпеки, утримання і експлуатації технічних засобів протипожежного захисту на ПрАТ “Волиньхолдинг” в складі корпорації “Nestle”. Займався впровадженням та розробкою нових методик вимірювання фізичних величин, підбором та закупівлею відповідного обладнання, метрологічною підготовкою виробництва. Забезпечував перевірку технічного стану стелажних систем, риштувань та драбин, готував та забезпечував сертифікацію промислового обладнання іноземного виробництва. На час хвороби або відпустки виконував обов’язки начальника котельні.
З 2001 року по 01 квітня 2007 року електромеханік засобів автоматизації приладів технологічного устаткування та контролю на ПрАТ “Волиньхолдинг”. Виконував роботи по монтажу, запуску та обслуговуванню автоматичних ліній по виробництву та упаковці харчової продукції, брав участь у розробці та створенні автоматичних дозуючих ліній з комп’ютеризованим управлінням, системи автоматичного комп’ютеризованого управління компресорною станцією, системи комп’ютеризованого дистанційного обліку витрат газу, води, тепла, пари, займався програмуванням та обслуговуванням електронних вагових дозаторів, автомобільних ваг, монтажем та налагодженням системи автоматичного управління паровою котельнею, обслуговуванням та налагодженням систем відеоспостереження, виготовленням та монтажем комп’ютеризованих шаф управління для промислового обладнання, підбором комплектуючих та розхідних матеріалів для монтажу, обслуговування та експлуатації технологічного устаткування.

Додаткові навички: технічна англійська (на рівні читання документації), німецька мова (на рівні спілкування; читання документації), знання ПК на рівні кваліфікованого користувача (MS Windows, MS Office), водійський стаж 18 років, права категорій A, B, C, D, E.

Сімейний стан: одружений.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: