Resume from August 17, 2018

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/4990398

Фармацевт, медична сестра, 6 000 UAH

Employment:
Full-time.
City of residence:
Illintsi
Ready to work:
Vinnytsia

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

медична сестра маніпуляційного кабінету та функціональної діагностики

from 08.2016 to now (7 years 9 months)
КП "ЦПМСД" Іллінецької міської ради

В маніпуляційному кабінеті :
1. Виконувала призначені лікарем процедури, дозволені до виконання середнім медичним персоналом. 2. Допомагала при проведенні маніпуляцій, які має право виконувати тільки лікар. 3. Виробляла взяття крові з вени для біохімічних досліджень і відправляла її в лабораторію. 4. Забезпечувала строгий облік і зберігання ліків групи А і Б в спеціальних лікарських шафах. 5. Забезпечувала суворе дотримання всіх правил асептики і антисептики в кабінеті при проведенні процедур. 6. Стерилізувала інструментарій та матеріал відповідно до діючих інструкцій. 7. Своєчасно складала вимоги на інструментарій, обладнання, медикаменти і перев`язувальний матеріал і отримувала необхідне в установленому порядку. 8. Вела за встановленою формою необхідну облікову документацію кабінету: журнали обліку аналізів, наркотичних отруйних засобів і препаратів, що підлягають кількісному обліку. 9. Забезпечувала санітарно-гігієнічне утримання процедурного кабінету. 10. Систематично підвищувала професійну кваліфікацію шляхом участі в конференціях для середнього медичного персоналу, організованих в лікарні. 11. Виїджала на визова з лікарем денною швидкою допомогою.
В кабінеті функціональної діагностики:
1. Володіла основними методиками функціональної діагностики: технікою знімання електрокардіограм,реєстрацією спірограм,пульсоксиметрію,доплер вагітним,проводила індекс маси тіла, хворим на цукровий діабет та ожиріння.
2.Вела медичну документацію.
3.Дотримувалась принципів медичної деонтології.
4.Постійно удосконалювала свій професійний рівень.

Education

Гайсинський медичний коледж, Одеський національний медичний університет

Лікувальна справа,фельдшер, Гайсин
Unfinished higher, from 2012 to 2016 (3 years 10 months)

Фельдшера трудяться в різних установах, як в якості помічників лікарів, так і самостійно там, де лікар не покладений по штату - і в цьому їхня відмінність від медичних сестер. Зокрема, посада фельдшера передбачена:

На швидкої допомоги (фельдшер швидкої допомоги);
У здравпунктах великих організацій (фельдшер здоровпункту);
На фельдшерсько-акушерських пунктах у селах, скорочено званих ФАП.
Професія фельдшера трохи відрізняється від лікаря швидкої допомоги і дільничного терапевта. Ці посади мають багато спільного і практично однакові обов'язки.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: