Resume from August 28, 2018

Евгений

Сотрудник для любой работы, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
30 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Национальный авиационный университет

Навчально-науковий інститут екологічної безпеки, Киев
Higher, from 2010 to 2016 (5 years 5 months)

Для вирішення нагальних проблем забезпечення високої якості навчання у 2002 році відбулась структурна реорганізація факультету аеропортів. На базі факультету аеропортів НАУ був організований Інституту транспортних технологій з факультетами аеропортів та охорони довкілля в його структурі. У 2004-у році шляхом реорганізації був створений Інститут екології та дизайну, який також включив у свій склад третій факультет — дизайну та архітектури. А у 2005 р. Інститут отримав нову назву — Інститут міського господарства, що було пов'язано із новими можливостями співпраці університету з Київською міською держадміністрацією.

Additional education and certificates

Open Mind Technologies

2014

Knowledge and skills

MS Access База данных Рисование MS Excel Linux MacOS Windows Операционные системы MS PowerPoint MS Visio MS Word Опыт переговоров и продаж более 6-ми лет

Language proficiencies

  • Russian — average
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Найти работу, на которой я смогу применить свои знания и умения, а также повысить свой профессиональный уровень, стать высококвалифицированным специалистом. Буду рад освоить новую специальность.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city