Resume from April 22, 2024 PRO

Олександр

Пекар-кондитер, технолог

Employment:
Part-time.
Age:
34 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Пекар кондитер технолог

from 06.2022 to now (1 year 10 months)
Самозайнятість, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Надання послуг по спеціальності.

ВО Технолог Пекар кондитер

from 05.2022 to 06.2022 (1 month)
Ресторан "Franko", Київ / Козин (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектна робота. Участь у відкритті. Розробка авторського хлібобулочного Еко Асортименту. Документація.

ВО Технолога Пекар-кондитер

from 09.2020 to 02.2022 (1 year 5 months)
ТОВ Kalver, Київ (Харчова промисловість)

Супровід міні виробництва. Хлібобулочні, кондитерські вироби. Авторський напрямок. Документація. Закупка сировини.

Технолог Пекар кондитер

from 01.2020 to 03.2020 (2 months)
ГРК "ski & wellness residence Družba", Slovakia (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектна робота. Розробка асортименту. Авторські: хлібобулочні вироби, кондитерські вироби. Документація.

ВО технолога, пекар кондитер

from 07.2019 to 09.2019 (2 months)
ГРК Shelest, Київ / Вишгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектна робота. Участь у відкритті. Розробка авторського хлібобулочного, кондитерського асортименту. Документація.

Пекар кондитер

from 05.2018 to 05.2019 (1 year)
Restoracia Belvedere, Warszawa (Готельно-ресторанний бізнес)

Хлібобулочні вироби, кондитерські вироби.

Пекар кондитер

from 06.2017 to 05.2018 (11 months)
Ресторан Zafferano, Київ / Золоче (Готельно-ресторанний бізнес)

Участь у відкритті. Хлібобулочні вироби, класична кондитерка.

Пекар кондитер

from 04.2015 to 06.2017 (2 years 2 months)
ГРК Selfish club, Київ / Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Участь у відкритті. Розробка Еко асортименту. Авторські: хлібобулочні вироби, кондитерські вироби .

Пекар

from 03.2011 to 04.2015 (4 years 1 month)
ТОВ Фоззи Фуд, Київ (Роздрібна торгівля)

Хлібобулочні вироби, сдоба, печиво, кекс.

Education

БНАУ

Біолого технологічний, Біла Церква
Higher, from 2008 to 2014 (6 years)

Степінь:
Інженер - технолог.

Additional education and certificates

Тижневий курс від Оксани Марусіч "Сервіс 5 зірок".

2017 тиждень

Практичний курс від кращого ремесленного пекаря Києва Jim Haas "Еко хліб".

2018 3 дні.

Практичний курс від найкращого Варшавського пекаря Monica Walewski "Tradycje chlebowe Walewskiego".

2019 3 дні.

Тижневий курс від кращого ресторатора Республіка Білорусь Вадим Прокофьєв "Європейський сервіс".

2020 тиждень.

Knowledge and skills

Складання ТТК Забезпечення процессу засобами виробництва Працюю з електро/дровяними печами, тандиром, тандуром. Розробка асортименту з нуля.

Language proficiencies

  • Polish — average
  • German — beginner
  • Slovak — beginner

Additional information

Розглядаю проектну зайнятість по вищезазначеному напрямку.
Фріланс, часткова зайнятість.

Портфоліо по запиту.

Невійськовозабовязаний.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: