Resume from May 8, 2024 PRO

Игорь

Інформаційний директор

Employment:
Full-time.
Age:
37 years
City of residence:
Pustomyty
Ready to work:
Lviv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

генеральний директор

from 01.2006 to now (18 years 4 months)
Приватно займався бізнесом, Львів (Виробництво очищеного азоту та біодобрива з опалого листя з дерев. По моїй власноручній розробці.)

Генеральний директор

from 01.2006 to now (18 years 4 months)
Приватно займався бізнесом, Львів (Виробництво гібридних сонячних панелей-колекторів замінників двохфункційного газового котла та безперебійного постачання електроенергії в приватний будинок навіть при сильному морозі в зимку.)

Education

Львівська державна фінансова академія.

Облік і Аудит., Львів
Higher, from 2004 to 2009 (4 years 9 months)

Відповідно до освіти є обліковцем, аудитором, фінансистом, економістом, менеджером, маркетологом, фахівцем з інвестування бізнес-планів.

Language proficiencies

English — average

Disability

2nd degree.
В дитинстві виявили раннє ураження головного мозку.

Additional information

Впевнений в собі тому завжди йду до кінця та завжди маю запасні варіанти вирішення форс-мажорної ситуації. Завжди націлений на дохід. Оптимістичний реаліст. Науковець аматор. Комунікабельний. Завжди знайду спільну мову з незнайомцем та якщо це потрібно виявляю слабкі сторони бізнес-партнера. Самостійно опанував такі науки як психологія спілкування, міміка при спілкуванні та етикет при спілкуванні.
Д/р з ПК - більше 20 років. Вміння працювати зі всіма офісними програмами, 1С Підприємство (всі версії), МеДок, Соната, Фар, ОПЗ і інші програми для ведення податкової звітності.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: