Resume from May 19, 2023 PRO

Тетяна

Економіст

Employment:
Full-time.
Age:
43 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер

from 05.2019 to now (5 years 1 month)
АТ "Кредобанк", Львів (Фінанси, банки, страхування)

Операційний супровід карткових операцій. Відкриття та обслуговування корпоративних БПК для працівників банку, аналіз причин виникнення технічних овердрафтів на рахунках клієнтів, виявлення технічних несправностей в роботі програмного забезпечення, проведення ручних виправлень при технічних збоях, авторизація надлишків/нестач при розвантаженні АТМ, накладання/зняття арештів по рахунках клієнтів, робота з електронними платіжними інструкціями в СЕП4 (примусові списання), внесення внутрішніх довіреностей в системи банку, коригування касових робочих місць, заведення Угод дебіторської заборгованості, написання внутрішніх нормативних документів, проведення розслідувань по збійних операціях в терміналах самообслуговування, виявлення, аналіз та коригування розбіжностей між залишками на рахунках в АБС Б2 та SmartVista, тестування ПЗ, пропозиції та створення запитів щодо вдосконалення процесів відділу. Навики роботи в АБС Б2, SmartVista, Is-card, JetБ2, TOMAS та ін.

Економіст

from 05.2015 to 10.2018 (3 years 5 months)
ПАТ "ВіЕС Банк", Львів (Фінанси, банки, страхування)

Супроводження карткових операцій МПС VISA, виконання технологічних процесів, проведення розрахунків, ведення претензійної діяльності по карткових операціях, обслуговування клієнтів через Call-Center, супроводження технологічного процесу за кредитними лімітами, супроводження процесу надання послуг Смс-інформування MobiCard, впровадження нових та модифікація існуючих продуктів, тестування та перехід на нові версії ПЗ, відкриття/ведення зарплатних проектів, виконання заявок Сервісного столу (сторнування комісій, видалення неправильно створених документів, нарахованих комісій, заявки про непрацездатність АТМ, POS та систем що обслуговуються підрозділом), проведення розрахунків із системами швидкісних переказів, авторизація та виплата СШП, контролі проведення операцій з платіжними картками та ін.

Провідний економіст

from 03.2013 to 04.2015 (2 years 1 month)
ПАТ "Індустріалбанк", Львів (Фінанси, банки, страхування)

Відкриття та обслуговування карток (зарплатних, соціальних, на загальних умовах), кредитних продуктів, зарплатних проектів, виплата та відправка переказів (MoneyGram і Western Union), супроводження заставних кредитів, робота з проблемними кредитами, надання довідок про стан рахунків та довідок про закриття кредиту, залучення нових клієнтів на послуги банку. Робота адміністратором банківських скриньок.

Провідний спеціаліст

from 06.2011 to 03.2013 (1 year 9 months)
ПАТ "АктаБанк", Львів (Фінанси, банки, страхування)

Відкриття та обслуговування карток (зарплатних, соціальних, кредитних та на загальних умовах), кредитних продуктів, в тому числі заставні кредити, зарплатних проектів, робота з проблемними кредитами, активне залучення нових клієнтів на послуги банку, проведення презентацій на організаціях (відрядження по західному регіону для проведення презентацій та видачі карток на організаціях і залучення на супутні продукти банку) та ін. Робота адміністратором банківських скриньок (обслуговування існуючих та залучення нових клієнтів).

Універсальний спеціаліст

from 06.2007 to 07.2010 (3 years 1 month)
ПАТ "ПриватБанк", Львів (Фінанси, банки, страхування)

Education

НУ Львівська Політехніка ІПДО

Фінанси, Львів
Higher, from 2009 to 2012 (2 years 6 months)

Київський Національний Університет Харчових Технологій

Бродильне виробництво та виноробство, інженер-технолог, Львів
Higher, from 2000 to 2004 (3 years 8 months)

Львівський державний коледж харчових технологій

Бродильне виробництво та виноробство, технолог, Львів
Specialized secondary, from 1998 to 2001 (2 years 8 months)

диплом з відзнакою

Additional education and certificates

курси "Основи WEB-програмування" UNIVERSITY OKTEN WEB

2017, 1 місяць

курси "Початковий та основний курс QA" SKILLUP

2018, 2 місяці

Харківський фінансово-економічний інститут, курси "Менеджмент та маркетинг"

2004, 4 місяці

Мовна школа "Liberty"

2019

Language proficiencies

English — average

Additional information

Уважна, цілеспрямована, швидко вчуся.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: