Resume from May 7, 2022 PRO

Мар'яна

Керівник філії, відділу продажу

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
42 years
City of residence:
Ivano-Frankivsk
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Заступник директора (керівник з роздрібного бізнесу)

from 11.2017 to now (6 years 6 months)
АТ Альфа Банк, Івано-Франківськ (Фінанси, банки, страхування)

Підбір та адаптація персоналу, доведення планових показників та контроль їх виконання кожним працівником відділу, збільшення рівнів продажу та ріст кредитного та депозитного портфелю. Організація оперативних нарад із працівниками відділу.

Заступник директора (корпоративний бізнес)

from 09.2015 to 11.2016 (1 year 2 months)
ПАТ Сбербанк, Івано-Франківськ (Фінанси, банки, страхування)

Відпрацювання бази потенційних клієнтів регіону на предмет залучення до співпраці шляхом проведення переговорів з керівниками підприємств корпоративного бізнесу та робота з діючою клієнтською базою.

Начальник сектору організації роздрібного та малого бізнесу

from 11.2013 to 09.2015 (1 year 10 months)
ПАТ Сбербанк, Івано-Франківськ (Фінанси, банки, страхування)

Пошук, підбір та управління персоналом; проведення навчань по підвищенню рівня знань та якості обслуговування для працівників РБ та МБ; розподіл планових показників РБ та МБ, доведення їх до виконавців та подальший контроль за їх виконанням; організація роботи співробітників РБ та МБ в регіоні; організація касової роботи (проведення перевірок касової дисципліни та інших тематичних перевірок, в тому числі з проведенням ревізій кас; контроль дотримання визначених лімітів кас); підтримка та розвиток партнерських каналів продаж; залучення підприємств та організацій на зарплатно-карткові проекти; проведення ефективних маркетингових акцій для збільшення пізнаваності Банку в регіоні та збільшення рівня продаж банківських продуктів;
Забезпечення контролю за дотриманням зовнішнього виду відділення, стандартів рекламно-інформаційного оформлення. Керівництво відділеннями регіону на час відсутності керівника.

Керівник з організації продажів у корпоративному каналі Відділу прямих продажів

from 09.2011 to 11.2013 (2 years 2 months)
ВАТ ВТБ Банк, Івано-Франківськ (Фінанси, банки, страхування)

Проведення переговорів з керівниками різних рівнів на предмет домовленості про проведення активностей на території підприємства з метою продажу продуктів банку їх працівникам; залучення підприємств та організацій на зарплатно-карткові проекти; нарощення кредитного та депозитного портфелів; клієнтської бази дирекції; планування та організація роботи відділу; аналіз ринку конкурентів; формування баз потенційних клієнтів банку.

Начальник відділу продажу роздрібних продуктів

from 04.2010 to 04.2011 (1 year)
ВАТ ВТБ Банк, Івано-Франківськ (Фінанси, банки, страхування)

Розробка плану роботи Відділу; організація оперативних нарад із працівниками Відділу (підготовка аналітичних звітів за підсумками роботи, продуктивності роботи фронт-менеджерів, проблемних питань, відхилень від планових завдань, якості обслуговування); аналіз ринку банківських послуг з метою визначення потреб у тих чи інших банківських продуктах; контроль за дотриманням виконанням планових показників; навчання та консультування працівників відділення, наставництво; організація роботи щодо залучення нових клієнтів, надання консультацій діючим та потенційним клієнтам.

Провідний менеджер-консультант відділу продажу роздрібних продуктів

from 11.2008 to 04.2010 (1 year 5 months)
ВАТ ВТБ Банк, Івано-Франківськ (Фінанси, банки, страхування)

Залучення та обслуговування клієнтів фізичних осіб по всіх банківських продуктах. На даній посаді додатково була призначена відповідальною за координацію роботи філії в декількох напрямках (автокредитування, страхування, зарлатні проекти).

Education

ТАНГ

Облік і аудит, Тернопіль
Higher, from 1998 to 2003 (4 years 9 months)

магістр обліку і аудиту в промисловості

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — fluent

Additional information

Тренінги
«Уміння продавати», «Менеджмент управління», «Ключі до клієнта», «Навики виступати публічно», «Переговори», «Сім кроків продажів», «Комерційна модель продаж», «В2В» та ін..

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: