Resume from July 15, 2020 PRO

Ольга

Руководитель среднего звена, администратор, экономист, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
44 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Провiдний економiст сектору Мiкро,малий та середнiй бiзнес АТ Ощадбанк

from 02.2018 to 05.2018 (3 months)
Ощадбанк, Одесса (Фінанси, банки, страхування)

Обслуживание клиентов микро, малого и среднего бизнеса.

Заступник начальника відділу податкового супроводження підприємств оптової та роздрібної торгівлі спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників МГУ ДФС

from 01.2003 to 08.2016 (13 years 7 months)
Cпеціалізована державна податкова інспекція з обслуговування великих платників МГУ ДФС, Одесса (Обслуговування великих платників податкiв)

Оранизацiя роботи вiддiлу. Отримання, перевiрка та аналiз звiтностi пiдприемств. Здійснювала успішний підбір співробітників для свого відділу (співбесіда, складання графіків з етапами навчання, оцінка результатів роботи після закінчення випробувального терміну). Приймала участь у конкурсних комісіях, комісіях з вирішення спірних питань, розгляду скарг та засідань «круглих» столів. Оформлення протоколів засідань. Складання наказів, їх узгодження і розсилка. Розробка посадових інструкцій (або внесення змін до діючих), положень відділів. Табелювання співробітників. Складання звітної документації в Excel і Word форматах та виконання завдань керівництва.
10 - річний досвід ведення переговорів з представниками підприємств (особисті зустрічі, "холодні" переговори). Ділове листування з клієнтами і установами (російською та українською мовами). Грамотна мова і правопис. Досвід роботи з документами. Знання ділового етикету. Уміння вирішувадвти конфлікти.

Education

Одесский государственный морской университет

Экономики и управления,менеджер-экономист, Одесса
Higher, from 1996 to 2002 (5 years 11 months)

Knowledge and skills

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Робота з оргтехнікою Бітрікс24

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Disability

2nd degree.
Инвалидность постоянная. Гипертонический криз. Работе не помешает

Additional information

Аналітичне мислення, урівноважена, комунікабельна, відповідальна, цілеспрямована, стійка у стресових ситуаціях, готова до навчання та маю здатність швидко навчатися, вміння швидко орієнтуватись в складній ситуації та самостійно приймати рішення, аккуратна.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: