Resume from April 15, 2024 PRO

Евгений

Керівник, адміністратор, менеджер, 100 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
38 years
City:
Chernivtsi

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Власник інтернет магазину

from 12.2022 to now (1 year 5 months)
madeinukraine, Чернівці (IT)

Власник, інвестор, керівник

Начальник Торгового Відділу, Супервайзер

from 09.2021 to 11.2021 (2 months)
ТОВ ТД "Вайсбург", "Coca Cola", Чернівці (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

- Керування відділом продаж
- Планування продаж
- Контроль за здійсненням планів продаж
- Організація продаж
- Збільшення обсягів продаж
та ін.

Менеджер, администратор, полное сопровождение

from 03.2019 to 09.2021 (2 years 6 months)
In God We Trust, Чернівці (Роздрібна торгівля)

RUS
Полная организация и сопровождение работы интернет магазина.
Частично занимаюсь абсолютно всем от склада и отправки товаров до развития продаж, наполнения и дизайна сайта, торговых площадок, фотографирования, обработки фото и т.д. , продвижение товаров, организация продаж по дропшиппингу...

UKR
Повна організація і супровід роботи інтернет магазину.
Частково займаюся абсолютно всім від складу та відправки товарів до розвитку продажів, наповнення та дизайну сайту, створення та обробка "фотографій, що продають", просування товарів, організація продажів по дропшиппінгу...

Директор

from 03.2011 to 09.2018 (7 years 6 months)
ПМВКП "Твік", Чернівці (IT)

UKR

Підприємство працює у сфері "АйТі" Технологій на міжнародному рівні, також працювало у сфері оптової та роздрібної торгівлі Електрообладнанням та Електротоварами на регіональному рівні. За період мого керівництва даним підприємством зріс штат працівників у чотири рази, збільшено сукупний валовий дохід (місячний) у 2 рази, повністю оновлено та модернізовано матеріально-технічну базу, збільшено вартість матеріальних та нематеріальних активів у 20 разів, розширені ринки, на яких працює підприємство з 1 до 4 країн Європи, організована робота відділу кадрів, налагоджений 2-рівневий захист інформації на підприємстві, повністю організована робота з ліцензійним програмним забезпеченням з мінімальними витратами, повністю виведене з використання будь-яке неліцензійне програмне забезпечення, робота підприємства приведена у відповідності до всіх норм законодавства (у відповідності з вимогами всіх контролюючих органів, починаючи з МНС (норми протипожежної безпеки) та закінчуючи ДФС та Міністерством праці)

RUS

Предприятие работает в сфере "АйТи" Технологий на международном уровне, также работало в сфере оптовой и розничной торговли электрооборудованием и электротоварами на региональном уровне.
За период моего руководства данным предприятием вырос штат работников в четыре раза, увеличен совокупный валовой доход (месячный) в 2 раза, полностью обновлена и модернизирована материально-техническая база, увеличена стоимость материальных и нематериальных активов в 20 раз, расширены рынки, на которых работает предприятие с 1 до 4 стран Европы,
организована работа отдела кадров, налажена 2-х уровневая защита информации на предприятии, полностью организована работа с лицензионным программным обеспечением с минимальными затратами, полностью выведено из использования нелицензионное программное обеспечение, работа предприятия приведена в соответствии со всеми нормами законодательства (в соответствии с требованиями всех контролирующих органов, начиная с МЧС (нормы противопожарной безопасности) и заканчивая ДФС и Министерством труда)

Логіст

from 09.2009 to 01.2011 (1 year 4 months)
ТОВ "Українська Пивна Компанія", Чернівці (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

UKR

Дана компанія була дистриб'ютором таких торгових марок, як: President, Konti, Staropramen, Stella artois, Hoegaarden, Чернігівське, Рогань та ін.
В обов'язки логіста входили: Розподіл заявок торгових агентів між експедиторами та контроль доставки замовнику, створення та проведення прихідних, розхідних, товаро-транспортних накладних, оформлення повернень, оформлення приходу товару, оформлення нестач, бою, псування, замовлення нового товару та інше.
В останні 5 місяців працював супервайзером замість співробітника, переведеного в іншу область для організації роботи нового офісу. В обов'язки супервайзера входили: організація роботи торгових агентів, тренінги з продажів, контроль за розширенням бази торгових точок та ін.

RUS

Данная компания была дистрибьютором таких торговых марок, как: President, Konti, Staropramen, Stella artois, Hoegaarden, Черниговское, Рогань и др.
В обязанности логиста входили: Распределение заявок торговых агентов между экспедиторами и контроль доставки заказчику, создание и проведение приходных, расходных, товарно-транспортных накладных, оформление возвратов, оформление прихода товара, оформление недостач, боя, порчи, заказы новых товаров и прочее.
В последние 5 месяцев работал супервайзером вместо сотрудника, переведенного в другую область для организации работы нового офиса. В обязанности супервайзера входили: организация работы торговых агентов, тренинги по продажам, контроль за расширением базы торговых точек и др.

Адміністратор

from 12.2007 to 02.2008 (2 months)
ВАТ "Інфраструктура Відкритих Ключів", Чернівці (IT)

UKR

Відкриття нового офісу компанії, організація роботи офісу. Звільнився, у зв'язку із низькою оплатою праці.

RUS

Открытие нового офиса компании, организация работы офиса. Уволился, в связи с низкой оплатой труда.

Закупівельник. Економіст.

from 04.2007 to 10.2007 (6 months)
ТОВ "Фінтраст", Чернівці (Строительство, архитектура, дизайн интерьера)

UKR

Створення економічного обліку на підприємстві з нуля, обліку товаро-матеріальних цінностей на будівельних об'єктах, створення відділу замовлень та контролю якості будівельних матеріалів. Робота полягала у виконанні ряду функцій як економіста, так і начальника відділу товарного обліку та замовлень. До складу об'єднання будівельних компаній входили не тільки ТОВ "Фінтраст" із статутним капіталом на той момент - 2000000$, а ще 5 потужних компаній, серед засновників та власників яких були Бурбак М.Ю., Яценюк А.П. та інші впливові люди. Вважаю корисним досвід роботи із такими людьми та в таких масштабах бізнесу.

RUS

Создание экономического учета на предприятии с нуля, учета товарно-материальных ценностей на строительных объектах, создание отдела заказов и отдела контроля качества строительных материалов. Работа заключалась в выполнении ряда функций, как экономиста, так и начальника отдела товарного учета и отдела заказов. В состав объединения строительных компаний входили не только ООО "Финтраст" с уставным капиталом на тот момент - 2000000 $, а еще 5 крупных компаний, среди основателей и владельцев которых были Бурбак М.Ю., Яценюк А.П. и другие влиятельные люди. Считаю полезным опыт работы с такими людьми и в таких масштабах бизнеса.

Оператор бухгалтерського обліку

from 12.2006 to 02.2007 (2 months)
ТОВ "Сільпо", Чернівці (Розничная торговля)

UKR

Створення первинних бухгалтерських документів, оформлення повернень та псувань, проведення ревізій та ін. Робота не була варта витраченого часу, потрібен був перший досвід в роздрібній торгівлі супермаркетів, заради цього й пропрацював 2 місяці.

RUS

Создание первичных бухгалтерских документов, оформление возвратов и порчи, проведение ревизий и др. Работа не стоила потраченного времени, нужен был первый опыт в розничной торговле супермаркетов, ради этого и проработал 2 месяца.

Education

Київський Національний Торгово-Економічний Університет Киевский Национальный Торгово-Экономический Университет

Державні Фінанси Госсударственные Финансы, Чернівці
Higher, from 2005 to 2009 (3 years 8 months)

Магістр з фінансів
Магистр финансов

Чернівецький Кооперативний Економіко-Правовий Коледж Черновицкий Кооперативный Экономико-Правовой Колледж

Фінанси, Бухгалтерський облік Финансы, Бухгалтерский учет, Чернівці
Unfinished higher, from 2003 to 2005 (2 years 4 months)

Молодший спеціаліст з фінансів , бухгалтер
Младший специалист по финансам, бухгалтер

Knowledge and skills

Администрирование Фотография Adobe Обработка фото Полиграфия

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — above average

Additional information

ВЕЛИКИЙ ДОСВІД РОБОТИ НА КЕРІВНИХ ПОСАДАХ У МАЙЖЕ ВСІХ СФЕРАХ БІЗНЕСУ!
РОЗГЛЯНУ ВСІ ПРОПОЗИЦІЇ!

БУДУ РАДИЙ СПІВПРАЦІ!

БУДУ РАД СОТРУДНИЧЕСТВУ!

P.S.
Любимыми занятиями в нерабочее время являются: Коллекционирование, тюнинг, эксплуатация и продажа автомобилей (занимаюсь этим более 5 лет);
Астрономия и физика (не только теоретически, но и практически являюсь астрономом любителем) (более 4 лет)
Веб-дизайн, обработка фотографий, фотомонтаж (более 4 лет)
Создание домашних компьютерных сетей, майнинговых ферм (более 2 лет);
Управление инвестициями, торговля на международном финансовом рынке инвесторским капиталом (более 10 лет).

Мои сайты и магазины: www.nostalgia.ho.ua/onas

www.nostalgia.ho.ua

https://madeinukraine.prom.ua/ua/

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: