• PRO

Інна

Домробітниця, 1 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
35 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Домробітниця

from 09.2014 to now (10 years)
Сім'я, Київ (Не розголошується)

Працюючи домробітницею виконувала такі обов'язки: сухе та вологе прибирання, сезонне миття вікон, прання та прасування речей, догляд за взуттям та сумками, зміна сезонного гардеробу, догляд за придметами інтуерєру, догляд за рослинами і тваринами, складала списки закупок побутової хімії інколи сама робила закупки та розрахунок по чеках, винос мусору. В періоди відсутності нянь допомагала з дітьми.

Education

Школа домашнього персоналу №1

Домробітниця-Економка, Київ
Specialized secondary, from 2017 to 2017 (1 month)

МПТТ від ВДАУ.

Бухгалтер, молодший спеціаліст, Могилів-Подільський
Specialized secondary, from 2006 to 2008 (1 year 10 months)

Additional information

Доброго дня, мене звати Інна, домробітницею працюю п'ять років, маю досвід роботи як у квартирах так і заміських будинках площею 500м². Я пунктуальна, спокійна, врівноважена, без шкідливих звичок, з відчуттям такту, добре виконую роботу, маю відповідні рекомендації, дотримуюсь субординації. Вмію користуватися сучасною технікою та побутовою хімією. Маю досвід роботи з складними поверхнями такими як: мрамор, натуральне дерево та інші. Також працювала з дорогим гардеробом, знаю маркування одягу. Шукаю роботу на тривалий термін.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: