Resume from March 12, 2024 PRO

Алина

Шеф-повар, 80 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
36 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Администратор ресторана

from 08.2021 to now (2 years 9 months)
Под куполом, Одеса (Приватні особи)

Управляючий філіалу

from 06.2020 to 07.2021 (1 year 1 month)
Kraft burger, Львів- Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф повар

from 09.2019 to 06.2020 (9 months)
Ph клуб, Трускавець (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф-повар

from 03.2019 to 09.2019 (6 months)
"Старый Бровар", Жешов, Польша (Гостинично-ресторанный бизнес)

Администратор

from 10.2018 to 03.2019 (5 months)
Интернет магазин "Zara, Лодзь, Польша (Розничная торговля)

Шеф-повар

from 01.2017 to 10.2018 (1 year 9 months)
"Челентано", Ровно (Гостинично-ресторанный бизнес)

Управление персоналом кухни

Шеф-повар

from 01.2011 to 12.2016 (5 years 11 months)
Сеть ресторанов "Козырная карта", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф

from 05.2009 to 12.2010 (1 year 7 months)
Марлен, Ровно (Гостинично-ресторанный бизнес)

Education

Институт пищевой промышленности

Техник-технолог, Каменец-Подольский
Unfinished higher, from 2009 to 2011 (1 year 8 months)

Технікум економіки та бізнесу

Технік - технолог, Рівне
Specialized secondary, from 2006 to 2009 (2 years 6 months)

Language proficiencies

  • Russian — average
  • English — beginner
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Отзывчивость, вежливость, умение легко находить контакт с людьми, уверенность в себе, умение легко поддерживать деловые и профессиональные контакты, умение расставлять приоритеты, оптимизм, ативная жизненная позиция, умение добиваться поставленных целей, умение эффективно планировать свое время, креативное мышление.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: