Resume from July 22, 2021 PRO

Сергей

Начальник

Employment:
Full-time.
Age:
36 years
City:
Pavlohrad

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник лабораторії

from 01.2006 to 01.2018 (12 years)
ДТЕК "Павлоградуголь", Павлоград (Гірнича промисловість)

Оформлення нормативно -правової документації, правових актів з охорони праці, систем екологічного менеджменту, робота зі сторонніми організаціями. Заключення і супровід договорів, здача актів виконаних робіт, закриття заробітної плати, складання планів робіт, робота з ТМЦ.

Education

Павлоградский технікум Державного вищого навчального закладу "НГУ"

Експлуатація та ремонт гірничого електромеханічного обладнання та автоматичних пристроїв, Павлоград
Unfinished higher, from 2011 to 2014 (3 years)

Knowledge and skills

Користувач ПК

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Additional information

З 2006 року працював слюсарем КВПтА в філії ВАТ Павлоградвугілля «Павлоградське Енергопідприємство». В 2011 році здобув освіту контролер з неруйнівного контролю та технічної діагностики і був переведений в спеціалізовану лабораторію неруйнівного контролю ПАТ ДТЕК Павлоградвугілля «Павлоградське Енергопідприємство». В 2014 році закінчив Павлоградський технікум Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» за спеціальністю «Експлуатація та ремонт гірничого електромеханічного обладнання та автоматичних пристроїв» та здобув кваліфікацію технік – електромеханік гірничий.
В 2012 році зайняв посаду начальника лабораторії неруйнівного контролю та технічної діагностики. На цій посаді і пропрацював до осені 2018 року.
Маю досвід роботи з нормативно-правовою документацією з охорони праці, оформлення актів, договорів. Маю посвідчення з охорони праці 2018 року.
Вільно володію українською та російською мовами. Впевнений користувач ПК (Word, Excel, Microsoft Office).

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city