Resume from April 27, 2022

Тарас

Юрист, помічник адвоката, 220 099 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
32 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Національний університет "Одеська юридична академія"

Цивільної та господарської юстиції, правознавство., Одеса
Higher, from 2013 to 2014 (9 months)

Магістр.

Національний університет "Одеська юридична академія"

Правознавство. Цивільна та господарська юстиція, Одеса
Higher, from 2013 to 2014 (1 year)

З 01.09.2009 по 27.06.2013 навчався в Національному університеті "Одеська юридична академія" за напрямком "Правознавство" спеціалізація - адвокатура. Отримав диплом бакалавра серія - СК №45738681.
З 01.09.2013 по 10.06.2014 навчався навчався в Національному університеті "Одеська юридична академія" за напрямком "Правознавство" спеціалізація - Цивільна та господарська юстиція. Отримав диплом магістра серія - СК №46839116. Не дуже цим пишаюся, бо це все якесь пекло.

Additional education and certificates

Vipassana meditation

2017-

Knowledge and skills

MS Office Уміння переконувати Аналітична робота

Language proficiencies

  • English — above average
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

References

  • Губський Анатолій Валерійович

    Губський Анатолій Валерійович

    Адвокат, керуючий партнер, Адвокатське об'єднання "Губський і пантери"

    Contact details are hidden
  • Яковенко Олександр Володимирович

    Яковенко Олександр Володимирович

    Адвокат

    Contact details are hidden

Additional information

Ім'я: Куліковський Тарас Віталійович
Вік: 30
Освіта, учбові та наукові досягнення: 2005-2009 у Одеському юридичному ліцеї Одеської міської ради
На IV (останньому) курсі ліцею приймав участь у Всеукраїнській олімпіаді з правознавства, переможець ІІ (фінального) міського туру ІІ етапу. (підстава: наказ управління освіти та науки Одеської міської ради №0733 01.12.2008)

2009-2013 на факультеті адвокатури Національного університету "Одеська юридична академія"
Під наставництвом Ларіонова Сергія Борисовича написав кращу наукову доповідь в секції "Конституційне реформування України" Всеукраїнської студентської наукової конференції, а саме, яка була опублікована в її Матеріалах//Національний університет "Одеська юридична академія"-О.:Фенікс.2011.

2013-2014 Закінчив магістратуру факультету цивільної та господарської юстиції Національного університету "Одеська юридична академія", захистив ступінь магістр. Тема магістерської роботи "Державно-правові реформи франкської королівської династії Каролінгів"

Практичне застосування професійних знань: В період з 10.2015 - 4.2016 на консультаційному рівні працював з Адвокатським бюро "Губський та партнери", фактично виконував функції помічника адвоката, готуючись ним стати. Складав позовні заяви цивільного та господарського характеру, заяви про забезпечення позову, інші процесуальні документи, заяву на участь у конкурсі оренди комунального майна, проекти адвокатських запитів, тощо. Виконував різноманітні адвокатські доручення. Оскільки ми потиснули руки, як чоловіки. Я сподіваюсь на абсолютне визнання цього факту державою і усіма учасниками цих відносин.
У 2017 році здійснював представництво за довіреністю. Захищав у апеляційному суді громадянина у справі про адміністративне правопорушення, отримавши однозначне рішення на нашу користь. Проте, ця людина виявилася зрадником. Тож, здається, половина мого резюме - суцільні помилки.
Утім я не шкодую, що безкорисливо допомогав людям добром.

Маю досвід зі штатної роботи (працював в Одеському прикордонному загоні ДПСУ провідним інспектором групи зі штатної роботи). Маю досвід роботи з касою та 1-С Бухгалтерією (працював менеджером з надання кредитів ТОВ "Лайм Кеш"). Побачив зсередини це неблагородне явище. Маю досвід надання консультацій у написанні дипломних та курсових робіт, у т.ч. англійською мовою (тобто наукових досліджень). Хоча, якщо чесно, це ганьба. Не саме консультування, а те, що і заради чого я це робив - заради грошей те, що мають люди робити самі. Це і моя ганьба і прикро за науку.

Працював оператором на Укрпошті. Побачив зсередини, як за рахунок найвищої соціальної цінності послуги залишають відносно дешевими. Бабусі-поштарині по 60-70 років, що грузять пошту. Програмне забезпечення дилентантського рівня, косяки котрого оплачують працівники власними коштами. Тощо. Прикро за країну. Ганьба, ганьба і ще раз ганьба.

Постійно займаюсь самоосвітою. Підвищую навички володіння мовою.
Рухаюсь до примирення

Хоббі: Люблю інвестиції у інформаційні технології та прогрес. Практикую медитацію Віпассана (бачити світ таким, яким він є насправді)
Кава


Є прихильником натурального здоров'я.
Оскільки і не тільки з причин, за час розвитку релевантного до Короновірусу я не захворів, хворіти не маю наміру, не бачу сенсу насильно вводити цю форму у симбіоз зі своїм тілом. Реально я здоровий і безпечний.
Оновлення: здається, взимку я таки перехворів короною, втім лікувався нефармою і за два тижні мій імунітет з нею поладнав.
Утім щеплень не боюся. Головне - щоб усім було безпечно і комфортно.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: