Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 апреля 2022

Тарас

Юрист, помічник адвоката, 220 099 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
32 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Національний університет "Одеська юридична академія"

Цивільної та господарської юстиції, правознавство., Одеса
Высшее, с 2013 по 2014 (9 месяцев)

Магістр.

Національний університет "Одеська юридична академія"

Правознавство. Цивільна та господарська юстиція, Одеса
Высшее, с 2013 по 2014 (1 год)

З 01.09.2009 по 27.06.2013 навчався в Національному університеті "Одеська юридична академія" за напрямком "Правознавство" спеціалізація - адвокатура. Отримав диплом бакалавра серія - СК №45738681.
З 01.09.2013 по 10.06.2014 навчався навчався в Національному університеті "Одеська юридична академія" за напрямком "Правознавство" спеціалізація - Цивільна та господарська юстиція. Отримав диплом магістра серія - СК №46839116. Не дуже цим пишаюся, бо це все якесь пекло.

Дополнительное образование и сертификаты

Vipassana meditation

2017-

Знания и навыки

MS Office Уміння переконувати Аналітична робота

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Рекомендации

  • Губський Анатолій Валерійович

    Губський Анатолій Валерійович

    Адвокат, керуючий партнер, Адвокатське об'єднання "Губський і пантери"

    Контактные данные скрыты
  • Яковенко Олександр Володимирович

    Яковенко Олександр Володимирович

    Адвокат

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Ім'я: Куліковський Тарас Віталійович
Вік: 30
Освіта, учбові та наукові досягнення: 2005-2009 у Одеському юридичному ліцеї Одеської міської ради
На IV (останньому) курсі ліцею приймав участь у Всеукраїнській олімпіаді з правознавства, переможець ІІ (фінального) міського туру ІІ етапу. (підстава: наказ управління освіти та науки Одеської міської ради №0733 01.12.2008)

2009-2013 на факультеті адвокатури Національного університету "Одеська юридична академія"
Під наставництвом Ларіонова Сергія Борисовича написав кращу наукову доповідь в секції "Конституційне реформування України" Всеукраїнської студентської наукової конференції, а саме, яка була опублікована в її Матеріалах//Національний університет "Одеська юридична академія"-О.:Фенікс.2011.

2013-2014 Закінчив магістратуру факультету цивільної та господарської юстиції Національного університету "Одеська юридична академія", захистив ступінь магістр. Тема магістерської роботи "Державно-правові реформи франкської королівської династії Каролінгів"

Практичне застосування професійних знань: В період з 10.2015 - 4.2016 на консультаційному рівні працював з Адвокатським бюро "Губський та партнери", фактично виконував функції помічника адвоката, готуючись ним стати. Складав позовні заяви цивільного та господарського характеру, заяви про забезпечення позову, інші процесуальні документи, заяву на участь у конкурсі оренди комунального майна, проекти адвокатських запитів, тощо. Виконував різноманітні адвокатські доручення. Оскільки ми потиснули руки, як чоловіки. Я сподіваюсь на абсолютне визнання цього факту державою і усіма учасниками цих відносин.
У 2017 році здійснював представництво за довіреністю. Захищав у апеляційному суді громадянина у справі про адміністративне правопорушення, отримавши однозначне рішення на нашу користь. Проте, ця людина виявилася зрадником. Тож, здається, половина мого резюме - суцільні помилки.
Утім я не шкодую, що безкорисливо допомогав людям добром.

Маю досвід зі штатної роботи (працював в Одеському прикордонному загоні ДПСУ провідним інспектором групи зі штатної роботи). Маю досвід роботи з касою та 1-С Бухгалтерією (працював менеджером з надання кредитів ТОВ "Лайм Кеш"). Побачив зсередини це неблагородне явище. Маю досвід надання консультацій у написанні дипломних та курсових робіт, у т.ч. англійською мовою (тобто наукових досліджень). Хоча, якщо чесно, це ганьба. Не саме консультування, а те, що і заради чого я це робив - заради грошей те, що мають люди робити самі. Це і моя ганьба і прикро за науку.

Працював оператором на Укрпошті. Побачив зсередини, як за рахунок найвищої соціальної цінності послуги залишають відносно дешевими. Бабусі-поштарині по 60-70 років, що грузять пошту. Програмне забезпечення дилентантського рівня, косяки котрого оплачують працівники власними коштами. Тощо. Прикро за країну. Ганьба, ганьба і ще раз ганьба.

Постійно займаюсь самоосвітою. Підвищую навички володіння мовою.
Рухаюсь до примирення

Хоббі: Люблю інвестиції у інформаційні технології та прогрес. Практикую медитацію Віпассана (бачити світ таким, яким він є насправді)
Кава


Є прихильником натурального здоров'я.
Оскільки і не тільки з причин, за час розвитку релевантного до Короновірусу я не захворів, хворіти не маю наміру, не бачу сенсу насильно вводити цю форму у симбіоз зі своїм тілом. Реально я здоровий і безпечний.
Оновлення: здається, взимку я таки перехворів короною, втім лікувався нефармою і за два тижні мій імунітет з нею поладнав.
Утім щеплень не боюся. Головне - щоб усім було безпечно і комфортно.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: