Resume from November 15, 2018 PRO

Вікторія

Адміністратор, сушист, кухар, бариста, 8 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
25 years
City:
Stryi

Contact information

The job seeker has entered a email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Працівник ресторану

from 04.2018 to 09.2018 (5 months)
тукамі, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-впровадження та підтримання системи контролю якості;
-щоденна інвентаризація;
-організація та контроль етапів підготовки виробничого процесу ресторану;
-планування замовлень продукції відповідно до поточних замовлень ;
-робота з постачальниками, систематизація закупівель;
-раціональне планування кількості заготовок на робочу зміну та ефективна організація процесу їх виробництва;
-якісне приготування та контроль за приготуванням страв відповідно до технологічних карт;
-дотримання порядку та чистоти на кухні;
-організація командної роботи на кухні
-контроль за дотриманням правил товарного сусідства

Старший зміни

from 01.2018 to 04.2018 (3 months)
уже тут, Львів (Транспорт, логістика)

якісне приготування та контроль за приготуванням страв відповідно до технологічних карт;
проведення та участь в інвентаризаціях;
контроль за дотриманням правил товарного сусідства;
дотримання порядку та чистоти на кухні;
організація командної роботи на кухні

Сушист

from 09.2017 to 01.2018 (4 months)
хіреш клуб, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-якісне приготування та контроль за приготуванням страв відповіднодо технологічних карт;
-розробка меню, тех. карт;
-проведення та участь в інвентаризаціях;
-контроль за дотриманням правил товарного сусідства;
-дотримання порядку та чистоти на кухні;
-організація командної роботи на кухні;

Старший зміни

from 03.2017 to 09.2017 (6 months)
панда суші, Львів (Транспорт, логістика)

-впровадження та підтримання системи контролю якості;
-щоденна інвентаризація;
-організація та контроль етапів підготовки виробничого процесу ресторану;
-планування замовлень продукції відповідно до поточних замовлень ;
-робота з постачальниками, систематизація закупівель;
-раціональне планування кількості заготовок на робочу зміну та ефективна організація процесу їх виробництва;
-якісне приготування та контроль за приготуванням страв відповідно до технологічних карт;
-дотримання порядку та чистоти на кухні;
-організація командної роботи на кухні
-контроль за дотриманням правил товарного сусідства

Менеджер

from 03.2016 to 03.2017 (1 year)
Візовий центр, Львів (допомога у відкриті віз)

консультація
підготовка документів
страхування
пошук людей

Education

лдуфк

Фізичне виховання, Львів
Unfinished higher, from 2015 to 2019 (3 years 8 months)

Knowledge and skills

Баристи

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: