Resume from December 7, 2018 PRO

Світлана

Менеджер з продажу, 10 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
45 years
City:
Makariv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Касир

from 12.2007 to 09.2018 (10 years 9 months)
ТОВ ГЛУСКО РИТЕЙЛ, Калинівка (Київська обл.) (Торгівля топливом)

Продавець-консультант

from 03.2000 to 05.2002 (2 years 2 months)
Будинок іграшок, Київ (Роздрібна торгівля)

Набуття навиків рботи з касовим апаратом, термілом та викладки товару. Вирішення конфіліктних ситуацій та вміння підібрати потрібний товар за бажанням клієнта.

Education

Ірпінський індустріальний коледж

Бухгалтерський облік та аудит, Ірпінь
Specialized secondary, from 1995 to 1997 (1 year 10 months)

Вивчала сутність і зміст бухгалтерського обліку, предмет і бухгалтерський баланс, форми та регістри бухгалтерського обліку. Також, вивчала облік основних господарських операцій та процесів: облік основних засобів і нематеріальних активів, матеріально-виробничих запасів, готової продукції і її реалізації, розрахунків з постачальниками і підрядниками, покупцями і замовниками, персоналом по оплаті праці, з бюджетом, органами соціального страхування і забезпечення, облік фінансових вкладень, капіталу, фондів і резервів, фінансових результатів.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Internet Explorer Email Opera Mozilla Firefox Google Chrome Водіння авто Веб-браузери Аміго

Additional information

Особисті якості: доброзичливість, комунікабельність, стресостійкість, старанність, акуратність, самодисципліна, організованість, здатність до навчання, толерантність, пунктуальність, порядність, відповідальність, цілеспрямованість, вміння працювати з конфіденційною інформацією, вміння зберігати комерційну таємницю, працьовитість, самостійність, вміння працювати в команді, наявність прагнення до особистого зростання і самовдосконалення.

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: