Resume from May 10, 2024 PRO

Оксана

Менеджер з персоналу, інспектор з кадрів

Employment:
Full-time.
Age:
61 years
City:
Ivano-Frankivsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інспектор з кадрів

from 03.2019 to 03.2020 (1 year)
Охоронна фірма "Ельба-Захід", Івано-Франківськ (Охорона, безпека, оборона)

Займалась пошуком персоналу, кадровим діловодством та нарахуванням заробітної плати працівникам.

Менеджер з персоналу

from 08.2018 to 01.2019 (5 months)
Приватна фірма "Фортуна", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Функціональні обов"язки: пошук персоналу та кадрове діловодство (ресторан "ХАТА БАГАТА", готельно-ресторанний комплекс "РІВ"ЄРА")

Інспектор відділу кадрів (штатна чисельність - 300-350 чол.)

from 01.2017 to 12.2017 (11 months)
Івано-Франківська дирекція ПАТ "Укрпошта", Івано-Франківськ (Транспорт, логістика)

Кадрове діловодство: прийом, звільнення та переведення працівників, надання щорічних та додаткових відпусток, ведення табелів обліку робочого часу працівників, заповнення лікарняних листків та трудових книжок, надання статистичної звітності, робота з центром зайнятості

Education

Івано-Франківський інститут нафти і газу

Спорудження газонафтопроводів, газосховищ і нафтобаз, інженер-механік, Івано-Франківськ
Higher, from 1979 to 1984 (4 years 9 months)

Additional information

З листопада 2012р. по травень 2016р.працювала менеджером з персоналу Західного регіонального департаменту "АТ Банк "Фінанси та Кредит" ( штатна чисельність - 220-250 чол.)
Функціональні обов'язки: пошук та підбір персоналу для структурних підрозділів банку, проведення співбесід з кандидатами, аналіз резюме, оформлення пакету документів і формування особових справ при прийомі на роботу, переведенні, звільненні працівників та наданні щорічних та додаткових відпусток. Ведення табелю робочого часу. Займалась проведенням атестацій та стажуванням нових працівників. Надавала статистичні звіти по особовому складу в дирекцію по персоналу Головного банку.

З вересня 2007р. по вересень 2009р. працювала менеджером з персоналу Івано-Франківської обласної дирекції ПАТ КБ "ПРАВЕКС-БАНК" (штатна чисельність - 300 чол.)
Функціональні обов'язки: пошук та підбір персоналу для структурних підрозділів банку, проведення співбесід з кандидатами, аналіз резюме, оформлення пакету документів і формування особових справ при прийомі на роботу, переводі, звільненні працівників. Розробка посадових інструкцій та положень.
Загальний стаж роботи - 26 років, із них 15 років кадрової роботи.
За час роботи в різних галузях досконало вивчила трудове законодавство та кадрове діловодство. Вільно володію українською та російською мовами, комп'ютером на рівні впевненого користувача (MS Office, Internet Explorer, Lotus Notes, 1С Бухгалтерія). Дисциплінована, відповідальна, комунікабельна, швидко знаходжу спільну мову з членами колективу, постійно вдосконалюю свої професійні якості.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: