Resume from February 21, 2019 PRO

Кристина

Мікробіолог

Employment:
Full-time.
Age:
33 years
City of residence:
Zaporizhzhia
Ready to work:
Kharkiv, Zaporizhzhia

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Ст. викладач кафедри загальної та прикладної екології і зоології; фахівець ІІ кат. лабораторії біоіндикації та біоекології РННВЦ «Екологія» (за сумісництвом); кандидат біологічних наук

from 09.2013 to 12.2018 (5 years 3 months)
Запорізький національний університет, Запоріжжя (Науково-педагогічна)

Обов’язки на кафедрі. Протягом 2013-2018 рр. була відповідальною на кафедрі за наукову роботу студентів та викладачів, звітну документацію кафедри; керувала науковим студентським проблемним гуртком «Ґрунтова та водна мікробіологія»; володію навичками ідентифікації водних мікроорганізмів та бактерій біотопів людини з використанням морфологічних, культуральних та біохімічних критеріїв систематики; здійснювала керівництво курсовими, бакалаврськими та магістерськими кваліфікаційними роботами; приймала активну участь в організації студентської наукової експериментальної роботи, підготовці студентів до участі в конкурсах, олімпіадах, конференціях та круглих столах; виконувала обов’язки куратора студентів-екологів та проектного менеджеру кафедри. У 2016-2018 рр. виконувала обов’язки технічного секретаря на державній екзаменаційній комісії.
Дисципліни. Розробила навчально-методичні комплекси та викладала курси "Мікробіологія та вірусологія", "Біофізика", «Основи екології», «Загальна екологія та неоекологія», «Біоіндикація та біометрія», «Великий практикум із моніторингу довкілля», «БЖД з основами охорони праці», викладала також практичні і лабораторні заняття з інших дисциплін («Урбоекологія», «Заповідна справа», «Інформатика та системологія», «Моделювання та прогнозування стану довкілля», «Математичні методи в екології», «Управління та поводження з відходами» тощо).
Наукова робота. Маю близько 100 наукових праць. Наукові інтереси: екологічні проблеми міст України; мікробіологія; біоіндикація стану довкілля; вивчення впливу важких металів та інших забруднень на пігментосинтезувальних мікроорганізмів-біоіндикаторів; детоксикаційна дія гумінових речовин на клітини мікроорганізмів у присутності токсикантів; теорія вільно-радикального старіння організму.

Education

Запорізький національний університет

Біологічний, спеціальність екологія та охорона навколишнього середовища, Запоріжжя
Higher, from 2007 to 2012 (4 years 9 months)

Здобула кваліфікацію еколога. Викладача університетів та вищих навчальних закладів. Під час навчання стала переможницею ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю науки «Екологія та екологічна безпека» (диплом ІІ ступеня). В цьому ж році вступила до аспірантури на кафедру загальної та прикладної екології і зоології за спеціальністю 03.00.16 – «Екологія».

Additional education and certificates

Одеський національний університет ім. Мечникова, участь у МіжнароднійЛітній школі з молекулярної мікробіології та біотехнології

2018, 1 місяць

Knowledge and skills

Користувач ПК MS Office Adobe Photoshop Mathcad Statistica Adobe

Language proficiencies

  • English — average
  • Polish — beginner

Additional information

У травні 2017 року захистила кандидатську дисертацію за темою «Біоіндикація забруднення води пігментосинтезувальними дріжджами» (у спеціалізованій вченій раді Д 76.051.05 при Чернівецькому національному університеті ім. Юрія Федьковича).
Пунктуальна, відповідальна. Маю досвід (5,5 років) та бажання працювати в мікробіологічній лабораторії. Володію навичками визначення санітарного стану води, грунту та повітря робочих приміщень.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: